Elektriker med erfarenhet ifrån bygg/anläggning sökes till Implenia

Elektriker med erfarenhet ifrån bygg/anläggning sökes till Implenia

Är du elektriker och vill få chansen att arbeta med ett av Sveriges största infrastrukturprojekt? Har du sedan tidigare arbetat inom bygg-/anläggningsbranschen? Då är det dig Implenia söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker anläggningselektriker till Implenia för de två tunnelprojekten Lunda och Johannelund, beläget i Vällingby/Spånga, som är en del av megaprojektet Förbifart Stockholm. Då Implenia har god tillväxt och tagit sig an många aktuella projekt gällande Stockholms infrastruktur så har de behov av att utöka nuvarande team. I dagsläget är de 120 personer på arbetsplatsen men om något år kommer de växa och vara många fler. De söker nu dig som vill fortsatt vara med i utvecklingen av ett av Stockholms största infrastrukturprojekt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Implenia. Uppdraget kommer att vara på heltid och du kommer inledningsvis vara anställd via Academic Work första sex månaderna för att sedan gå över och bli direkt anställd av Implenia, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som anläggningselektriker kommer du arbeta som elektriker på de två tunnelprojekten Johannelund och Lunda, beläget i Vällingby/Spånga. Arbetsmiljön är därför i tunnlar som är under utbyggnad vilket du måste känna dig bekväm med.

Du kommer ingå i ett team men samtidigt även arbeta självständigt. Vidare innefattar tjänsten skiftgång.

Tjänsten passar dig som har tidigare liknande arbetslivserfarenheten och nu vill ta nästa steg i karriären. Hos internationella Implenia får du chans att vara delaktig i ett av de stora infrastrukturprojekten och gör skillnad för Sveriges kommande infrastruktur. Implenia är en mycket uppskattad arbetsgivare och tar väl hand om sina anställda.

Vi söker dig som
  • Är utbildad elektriker
  • Sedan tidigare har någon arbetslivserfarenhet som elektriker inom bygg-/anläggningsbranschen
  • Har B-körkort
  • Talar och skriver på svenska då du använder detta språk dagligen i tjänsten
Det är meriterande om du

* Är starkströmselektriker och därmed kan arbeta med el upp till 1000 V

Som person är du en lagspelare och är motiverad till att göra ett bra jobb tillsammans med dina kollegor. Du trivs att arbeta ute i produktion och har en positiv inställning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, sex månader via Academic Work och sedan direkt anställd hos Implenia, förutsatt att samarbetet har fungerar bra mellan båda parter
  • Placering: Projektet Johannelund (Vällingby)/Projektet Lunda (Spånga) i Stockholm. Goda kommunala kommunikationer finns till båda projekten. Implenia kan även ordna med boende/övernattning.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Implenias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Implenia Sverige AB har mer än 200 anställda och företaget har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt i landet. Implenia tillhandahåller tjänster inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, väg- och markarbeten, vatten och avlopp, och grundläggning. Implenia Sverige har kontor i Liljeholmen i Stockholm och i centrala Göteborg. Implenia Sverige är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz. Koncernen har också en stark ställning på den tyska, österrikiska och norska infrastrukturmarknaden. Implenia grundades år 2006 genom en fusion av två Schweiziska bolag och har över 150 år av erfarenhet inom branschen.