Ekonomiinriktad Fakturagranskare till energibolag

Ekonomiinriktad Fakturagranskare till energibolag

Vi söker dig som är driven och ansvarstagande till en roll som fakturagranskare. Tjänsten är till slutet av februari med god chans till förlängning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kundens räkning en Fakturagranskare/orderläggare. I rollen kommer man att arbeta med systemadministration och granskning av fakturor. Kunden sitter i Värtan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till februari 2020. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som fakturagranskare kommer du arbeta med kontering av fakturor där det inkluderar uppföljning och hantering av fakturor i organisationen.

Du kommer även att:
 • Skapa inköpsordrar i systemet Maximo/basware och skicka ut de till leverantörer
 • Följa upp fakturor gentemot avtal och inköpsordrar, samt följa upp felaktigheter och driva kreditärenden mot leverantörer
 • Arbeta med inleveranser av fakturor
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter kopplat till ekonomi
 • Bibehåller goda kunskaper i Officepaketet
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal- och skrift, då utförandet av arbetet sker på båda språken.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat som ekonomiassistent på ett större bolag
 • Har en god förståelse för konteringar och att rätt kontering blir belastad
Som person är du positiv och framåt och trivs med att ha kontakt med människor. Du är ansvarstagande och problemlösande i ditt arbetssätt. Det är även positivt om du är systemintresserad och drivs av att nyttja system på bästa möjliga sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Till februari med god chans till förlängning
 • Lön: Enligt Överenskommelse
 • Placering: Värtan (Stockholm)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se