Ekonomiassistent till välkänt resebolag

Ekonomiassistent till välkänt resebolag

För dig som studerat ekonomi på högskolan/universitet eller har erhållit kunskap om bokföring och revision genom arbetslivet och nu söker det där meriterande jobbet som ekonomiassistent finns nu en möjlighet att jobba på ett välkänt resebolag I denna tjänst kommer du få vara delaktig i ett förändringsprojekt för bolaget som främst kommer att präglas av att sitta med kundreskontran och leverantörsreskontran där du som söker kännetecknas av en orädd och noggrann person. Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Ekonomiassistent till sitt huvudkontor på Kungsholmen. I denna roll kommer du tillhöra ett team som sitter med Overseas Accounting. Du kommer också att arbeta nära övriga team inom Finance och förväntas kunna ta dig an arbetsuppgifter inom framför allt det team som ansvarar för utlandsekonomi och self-billing. Ekonomifunktionen befinner sig i ett intensivt förändringsarbete, vilket gör att arbetsuppgifterna snabbt kan förändras.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig t o m 30 september 2019.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du tillhöra du att ha kontakter med säljsupport och försäljning, leverantörsreskontrateamet på Mallorca, Treasury-funktionen i Köpenhamn samt med övriga team inom det nordiska Finance. Avdelningen sitter i ett stort förändringsarbete, varför karaktären på arbetsuppgifterna kan komma förändras.
Huvudsakliga arbetsuppgifter (kan förändras längs vägen):
 • Arbeta med utlandsekonomin
 • Bokföring samt kontroll av bokföringslänkar
 • Betalning, kontering samt kontroll av fakturor
 • Löpande bokföring och kontoavstämning
 • Bokslutsarbete
Tjänsten passar dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller har jobbat inom ekonomi tidigare och som vill samla på dig meriterande erfarenhet från en härlig bransch. Här får du en chans att få med dig fantastiska erfarenheter vidare samt en möjlighet att vidareutvecklas inom det ekonomiska området.

Vi söker dig som
 • Har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet och har jobbat som ekonomiassistent vid sidan av studierna. Alternativt att du har jobbat inom redovisning och bokföring på heltid i 1-2 år
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
 • Innehar kunskaper inom MS Office och framförallt Excel
Det är meriterande om du arbetat i redovisningssystemet Microsoft Dynamics NAV samt om du har kunskaper inom andra nordiska språk.

Som person är du orädd inför nya arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö. Du är flexibel i ditt arbetssätt och trivs i kontakten med andra kollegor. I ditt proaktiva arbetssätt drar du dig aldrig för att kavla upp ärmarna och ge dig i de arbetsuppgifter som behöver göras. Du arbetar noggrant och strukturerat vilket innebär att inget lämnas åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork