Ekonomiassistent till familjeägda Sabis med start omgående!

Ekonomiassistent till familjeägda Sabis med start omgående!

Vill du arbeta hos Sabis som under 2017 blev utnämnd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare? Vi söker nu dig som har en utbildningsbakgrund inom ekonomi och erfarenhet från praktiskt ekonomiarbete och vill ta dig an rollen som ekonomiassistent där du kommer fokusera på leverantörsreskontra och kassarapportering från Sabis alla butiker, restauranger och hotell. Låter detta intressant? Varmt välkommen in med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till Sabis med start omgående. Sabis är ett familjeföretag i sin tredje generation och som företag är de måna om att ha goda relationer till deras medarbetare vilket visade sig 2017 då Sabis utnämndes till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare. Här får du träffa några av företagets medarbetare och höra vad de tycker är det bästa med att jobba på Sabis.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sabis. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram. För rätt person finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du tillhöra Sabis ekonomifunktion där det idag sitter 8 personer. Du kommer i din roll arbeta i ett team som hanterar leverantörsfakturor och dagligen samarbeta med och nära erfarna kollegor. Din roll kommer att vara tudelad och innehålla arbete med leverantörsreskontra samt en del kassarapportering från Sabis alla butiker som sker veckovis. Hur du väljer att strukturera upp dina dagar är upp till dig och dina närmsta kollegor.

Tjänsten passar dig som är snabblärd och har ett driv att visa vad du går för. Förutom snabblärd ser vi även att du är analytiskt lagd och inte har några problem med att se samband och mönster i olika siffror och rapporter.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola
  • Har erfarenhet från liknande roll sedan tidigare och känner dig trygg i arbetsuppgifter kopplade till leverantörsreskontra och redovisning
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, då språket används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du tidigare arbetat med leverantörsreskontra och därmed är Som person är du en teamplayer och stöttar gärna dina kollegor i motgångar. Du har en kommunikativ förmåga då rollen kommer innebära en hel del kontakt med personer både internt samt externt gällnade fakturor och kassarapporter. Vidare har du inga problem med att stå upp för din sak och agera kravställande i situationer som kräver detta. Sist men inte minst ser vi att du har en positiv inställning till arbetet och bidrar med energi till gruppen. Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och det är därför viktigt att du i din ansökan motiverar varför just du passar för rollen och hos Sabis.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Wenner-Gren Center, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sabis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går ignom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sabis är ett familjeföretag i tredje generationen som grundades 1874. Med deras långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service. De vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Idag driver Sabis 27 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker. På Sabis arbetar ca 750 medarbetare som tillsammans säljer varor och tjänster för cirka en miljard kronor per år.