Ekonomiassistent till ett av Europas största bilkedjor

Ekonomiassistent till ett av Europas största bilkedjor

Är du snabblärd, vill utvecklas inom ekonomi och gillar att ha många bollar i luften? Då kanske Du är den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

En av Europas största bilkedjor söker nu en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. Du kommer att tillhöra leverantörskontra-teamet som består av härliga kollegor med varierande personligheter och kunskaper. Kompetens, respekt och engagemang är värderingar som genomsyrar företaget

Du erbjuds
  • En trevlig arbetsplats där man värnar om sina anställda
  • En fot in i ett stort och spännande företag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du jobba med verksamhetsredovisning gentemot de olika bolagen inom koncernen. Dina arbetsuppgifter består främst av leverantörsreskontra där fokus är att säkerställa att ni betalar era leverantörer i tid. Det kan innebära påminnelsehantering och se till att kreditfakturor blir utbetalda.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
  • Har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då både dessa språk används i det dagliga arbetet
Som person ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya system, du ska inte vara rädd för att ta för dig och du ska kunna be om hjälp när det behövs. Då man arbetar i team så ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och hjälper gärna dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer längre fram i processen.