Ekonomiassistent till Poweraware

Ekonomiassistent till Poweraware

Är du ekonomistudent med viss erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter, och vill du arbeta 3-4 timmar i veckan med möjlighet att arbeta hemifrån? Vill du ta dig an en spännande ekonomiroll med möjlighet till utveckling på ett miljövänligt startup-bolag? Då kan du vara den vi söker till rollen som ekonomiassistent till Poweraware. Ansök redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

I rollen som ekonomiassistent kommer du ingå i ett härligt ambitiöst team med bra dynamik där mycket händer. I rollen kommer du ha möjlighet att arbeta flexibelt och hemifrån samtidigt som du får ansvara över dina egna arbetsuppgifter.

Poweraware arbetar för att öka medvetenhet kring planetens elförbrukning och har därmed ett stort miljöfokus. I dagsläget arbetar sex drivna medarbetare här med stor kompetens att ta del av. Företaget har dessutom blivit utmärkt av TIME till topp 50 inom bästa uppfinningar i världen.

Du erbjuds
  • Ett meriterande och flexibelt extrajobb
  • Ett team med höga ambitioner som värderar samarbete för resultat
  • En arbetsplats med högt i tak och god stämning som erbjuder utvecklingsmöjligheter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer ditt huvudansvar vara löpande bokföring men den kommer även att innefatta andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter. I och med att Poweraware är en startup söker vi dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta i en föränderlig miljö.

Exempel på arbetsuppgifter:

Bokföra leverantörsskulder och betalningar

Hantera påminnelser och avstämningar

Arbeta med löpande bokföring och ta fram balansrapporter

Hantera moms och - skattedeklaration

Hantera uppdatering av lagervärde

Vi söker dig som

Har läst minst 3 terminer av din eftergymnasiala utbildning inom ekonomi, och studerar på minst 50 %

Har tidigare erfarenhet av enklare ekonomirelaterade arbetsuppgifter, exempelvis inom bokföring

Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga samarbetet

Som person är du:

Självgående

Strukturerad

Noggrann

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 3-4h/vecka
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Poweraware önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poweraware beskriver sig själva enligt nedan:

Vi startade The Pac (Power Aware Company) för att vi ville öka medvetenheten kring planetens elförbrukning. Och få fler människor att förstå hur mycket el vi gör av med i onödan. För precis som man förhåller sig till en droppande vattenkran, borde man väl kunna tänka kring el? Det var mot bakgrund av dessa tankar som vår ingenjör Anton Gustafsson, en vacker vårdag, kom på ett sätt att göra elförbrukning synlig. Det tog inte lång tid innan Times Magazine utsåg den till en av världens 50 bästa uppfinningar. Något vi såklart är väldigt stolta över!