Ekonomiassistent till Immanuelskyrkan!

Ekonomiassistent till Immanuelskyrkan!

Är du ute efter ett utvecklande deltidsjobb inom ekonomi vid sidan av studierna och även vill säkra sommarjobbet redan nu? I rollen får du möjlighet att arbeta med det ekonomiska flödet och utveckla dina karriärmöjligheter. Ta chansen att bli en del av Immanuelkyrkan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomistudent till Immanuelskyrkan som är en församling med ca 1400 medlemmar och 40 anställda som tillsammans med frivilliga arbetar i en bred verksamhet för alla åldrar. Kulturen på arbetsplatsen kännetecknas av samarbete och engagemang.Immanuelskyrkan sitter i öppna lokaler mitt i city. Tjänsten är ett vikariat på 8 månader så detta är en möjlighet för dig med ett par år kvar av din ekonomiutbildning som vill utvecklas inom ekonomiområdet.

Du erbjuds
 • Utveckling och arbetslivserfarenhet inom ekonomi
 • En möjlighet att lära dig från erfarna kollegor
 • En arbetsplats med god stämning på ett företag där alla jobbar mot samma mål
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du jobba nära redovisningsansvarig och rapportera till Administrativ chef,där ditt huvudfokus är det ekonomiska flödet.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med leverantörsreskontra
 • Scanna in och granska leverantörsfakturor
 • Bokföra transaktioner
 • Arbeta med andra administrativa uppgifter så som avstämningar, kontering och kassaavstämning
Tjänsten passar dig som är studerande och har ett intresse för redovisning. Detta är en möjlighet för dig att i framtiden sticka ut bland alla nyexaminerade ekonomer och ha erfarenhet med dig i bagaget.

Vi söker dig som
 • Är student på universitet med en inriktning inom ekonomi med minst ett år kvar
 • Har arbetat med leverantörsreskontra
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du ödmjuk, flexibel och noggrann. Du sätter en struktur i ditt arbete, tar ansvar och kan prioritera dina arbetsuppgifter på effektivaste sätt. För att trivas i rollen bör du vara prestigelös, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med olika personer. Det är viktigt att kunna ställa upp för andra och kunna administrera både med enklare och mer komplexa arbetsuppgifter. Du bär gärna dela församlingens värderingar, Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: juni
 • Omfattning: Deltid, 2 -3 ggr/ veckan
 • Placering: Kungstensgatan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Immanuelkrkans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work] (mailto:stn07@academicwork.xx).
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

(https://www.immanuel.se/ )Immanuelskyrkan äger fastighetsbolaget Probitas med dotterbolag inom fastighetsförvaltning,hotell,studentboende,vårdboende och värdepappersförvaltning
Immanuelkyrkan är en kristen gemenskap för människor från hela världen. Vi är en församling, men inbjuder till gudstjänst på flera språk och under många former och traditioner. Vi värdesätter mångfald och vill att vår församling präglas av värme, kärlek och respekt. Vi strävar efter en miljö där barn och ungdomar utvecklas, där människor får stöd, där tron får växa. Här ska alla kunna känna sig hemma.