Ekonomiassistent till IT-företaget Proact!

Ekonomiassistent till IT-företaget Proact!

Vill du få mer erfarenhet av ekonomi på Europas ledande IT-företag inom Cloud? Har du samtidigt erfarenhet av leverantörsreskontra? Sök uppdraget idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Proacts räkning en ekonomiassistent på heltid under ett semestervikariat mellan april till juli. Hos Proact välkomnas du till ett väletablerat bolag med spännande kunder och högt i tak. Detta är en möjlighet för dig som har erfarenhet av leverantörsreskontra men vill lära dig ännu mer om hela ekonomikedjan och öka dina karriärmöjligheter framåt!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Proact. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 3/7.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du tillhöra ekonomiavdelningen och främst arbeta brett med alla uppgifter kopplat till området. Du kommer att ansvara för leverantörsreskontra-flödet från registrering av fakturor, uppföljning av utbetalningar, moms och sitta med likviditetsrapporter. Du får också möjlighet till större ansvar med avstämningar, uppföljning och bokslut.

Tjänsten passar dig som arbetat med liknande uppgifter men vill utveckla sina karriärsmöjligheter och få erfarenhet från ett innovativt IT-bolag.

Vi söker dig som
  • Har arbetat med leverantörsreskontra
  • Har erfarenhet av bokslut
  • Är flytande i svenska men också engelska då detta är koncernspråk
Som person är du lättlärd och självgående. Du är noggrann i ditt arbete och håller alltid en hög kvalitet på dina resultat. Vi ser också att du är en framåt person som kan bidra med energi till teamet!

Övrig information
  • Start: April
  • Omfattning: Heltid, april - juli.
  • Placering: Kista
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper de företag och myndigheter att minska risker och kostnader och samtidigt öka flexibilitet, produktivitet och effektivitet. Proact grundades 1994 och har sedan dess genomfört över 5000 framgångsrika projekt runt om i världen, har mer än 3500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i sitt moln. Företaget har över 850 medarbetare i 15 länder i Europa och Nordamerika, varav drygt 100 medarbetare arbetar på kontoret i Kista.