Ekonomiassistent till Hald & Tesch Brand

Ekonomiassistent till Hald & Tesch Brand

Är du ute efter ett långsiktigt uppdrag som ekonomiassistent? Hald & Tesch Brand har som ambition att fortsätta växa och söker nu en ekonomiassistent på heltid som har möjlighet att börja omgående. Välkommen in med din ansökan då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till Hald & Tesch Brand.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hald & Tesch. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Hald & Tesch kommer du att rapportera till ekonomichefen och du kommer att arbeta nära ett antal kollegor inom ekonomi och administration. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara fakturering, men du kommer också ha en hel del telefonkontakt, med både kunder och kollegor ute i landet. Dessutom ingår det även i rollen att ta hand om annan administration som kan dyka upp under en arbetsdag.

Tjänsten passar dig som är noggrann, serviceminded, och kommunikativ. Du kommer ha mycket kontakt med företagets kunder och det är viktigt att du känner dig bekväm och tycker detta känns roligt. Eftersom Hald & Tesch har som ambition att fortsätta växa finns det, för rätt person, utvecklingsmöjligheter på sikt.

Vi söker dig som
  • Gärna har en utbildning inom ekonomi från antingen universitet eller yrkeshögskola.
  • Ha arbetslivserfarenhet från liknande arbete och roll och därmed grundkunskaper i bokföring.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
  • Ha goda IT kunskaper
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat i affärssystemet Visma Business

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Vidare har du har en prestigelös inställning till det arbete du tar dig an. Det viktigaste är inte din erfarenhet på ditt CV utan här söker vi dig som vill komma in och lära, utvecklas och ser långsiktigt på rollen. Du är inte rädd för att fråga om det är något du inte förstår och du uppskattar en tydlig kommunikation mellan dina kollegor. Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och din attityd. Det är därför viktigt att du i din ansökan motiverar varför just du passar för rollen och hos Hald & Tesch.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 8-16.30, med möjlighet till 1 timmes flextid.
  • Placering: Skarpnäck
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hald & Tesch önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hald & Tesch Brand ab finns för att hjälpa alla att skydda sig mot brand på bästa sätt. Hald och Tesch är idag ensamma i Sverige om att kunna garantera samma höga kvalité på Systematiskt Brandskyddsarbete inklusive personalutbildningar i hela landet med egen fast anställd personal. De är drygt 60 anställda över hela landet. Huvudkontor finns i Skarpnäck (Stockholm) tillsammans med lager och fyllningsstation. Etablerat 1875. Familjeägt.