Ekonomiassistent till Fogia

Ekonomiassistent till Fogia

Söker du ett deltidsarbete inom ekonomi där du får möjligheten att samla mycket nyttig och praktisk erfarenhet? Kanske är du studerande inom förslagsvis ekonomi och vill kombinera dina studier med ett meriterande deltidsarbete alternativt så är du ute efter en deltidssysselsättning inom ekonomi? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent på deltid till Fogia. Fogia Collection är ett medelstort möbelföretag som omsätter omkring 100 miljoner SEK och har cirka 20 anställda i dagsläget. Du kommer att komma till en organisation som genomsyras av god stämning och där ekonomiavdelningen i dagsläget består av en person. Tanken är att du kommer avlasta den nuvarande ekonomiansvarige som i dagsläget utför alla ekonomirelaterade arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fogia. Uppdraget kommer att vara på deltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du få möjligheten att samla på dig mycket nyttig och praktisk erfarenhet inom ekonomi. Du kommer till exempel att:
 • Kontera/registrera leverantörsfakturor
 • Betala leverantörsfakturor
 • Registrera inkommande inbetalningar
 • Skicka påminnelser avseende kundfakturor
 • Eventuellt arbeta med redovisning royalty och provisioner
Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att hjälpa till med diverse övriga uppgifter vid behov.

Vi söker dig som
 • Är gymnasieekonom och har grundläggande kunskaper i redovisning
 • Har praktisk erfarenhet av arbete med redovisning från till exempel ett deltidsarbete
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med systemet Pyramid.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för denna tjänst. För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är resultatinriktad. Vidare ser vi att du är uthållig och värdesätter förmågan att vara serviceinriktad i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 10-15 h/veckan
 • Lön: Timbaserad lön
 • Placering: Nacka
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fogias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07n@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogia är ett företag som i trettio år har skapat möbler och skräddarsydda lösningar för hem, kontor, restauranger och anläggningar åt kunder världen över. Med en vision att skapa stilfulla möbler och rum samarbetar de med utvalda formgivare och återförsäljare världen över. Du kan hitta deras möbler i butiker runt om i Sverige och i övriga Europa.