Ekonomiassistent till Bonnier Broadcasting!

Ekonomiassistent till Bonnier Broadcasting!

Är du en nyexaminerad ekonom eller har du hunnit få lite erfarenhet i en ekonomiassistentroll efter din examen? Är du nu ute efter en roll som ekonomiassistent inom tv- och streamingbranschen? Då kan den här tjänsten hos Bonnier Broadcasting vara helt rätt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Reskontrateamet på Bonnier Broadcastng är i behov av en ekonomiassistent under ett vikariat som är planerat att pågå till januari 2021. Som ekonomiassistent så kommer du att tillhöra reskontrateamet om sju personer inklusive en reskontrachef. Man kommer arbeta som ett team med gemensamma arbetsuppgifter och stötta varandra, samtidigt som man kommer ha ett extra ansvar över en specifik arbetsuppgift alternativt en del av Bonnier Broadcastings verksamhet.

Du erbjuds

En gedigen upplärning av dina kunniga kollegor samtidigt som du får ta ansvar över dina egna arbetsuppgifter

En chef som stöttar dig i din utveckling, och som är lyhörd för dina utvecklingsförslag i arbetet

Ett team av kollegor som stöttar varandra och där det finns en härlig och positiv stämning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med både leverantörs- och kundreskontra

Arbeta med den gemensamma inkorgen och utreda mer komplexa fakturafrågor

När ett problem med en faktura uppstår så utreder du orsaken och kommer med utvecklingsförslag för att förebygga framtida problem

Lägga in nya användare i systemet och hålla en genomgång av systemet med de nya användarna

I rollen kommer man arbeta mycket för utvecklingen av processerna och man kommer ha kontakt med många i organisationen för fakturarelaterade frågor

Vi söker dig som

Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt att du tar examen i januari och kan börja på 50% redan nu

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda dessa språk används i det dagliga arbetet

Förståelse för ekonomi, bland annat en grundläggande förståelse för debet och kredit

Har möjlighet att arbeta 75% eller 100%

Det är meriterande för den här tjänsten om du har arbetat som ekonomiassistent vid sidan av dina studier.

I den här processen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, och vi förväntar oss att du motiverar dig väl för rollen i din ansökan.

Som person är du:

Självgående

Problemlösande

Kommunikativ

Övrig information

* Start: I början av december

Om du studerar i dagsläget och kommer ta examen nu i januari så finns det möjlighet att börja det här uppdraget på deltid i december fram tills att du har tagit examen.
  • Omfattning: heltid 75% eller 100%, 15 månaders vikariat
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Gärdet
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier Broadcastings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonnier Broadcasting är ett av Nordens största tv-bolag och består av TV4, C More och den finska motsvarigheten MTV. Tillsammans driver och leder de den snabba utvecklingen av rörlig bild på alla plattformar.

Det högkvalitativa innehåll som TV4 och C More levererar till tittarna och användarna gör dem mer relevanta i dag än någonsin tidigare. I en tid när alla tittar helt på sina egna villkor skapar de innehåll och tjänster som berör och engagerar - och som samlar Sverige.