Ekonomiassistent till Atlas Copco

Ekonomiassistent till Atlas Copco

Nu söker vi för Atlas Copcos räkning en ekonomiassistent till kontoret i Sickla! Du som söker kommer tillhöra ett team på ekonomiavdelningen som sitter med leverantörsreskontra. Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och öppensinnad. Är det du? I så fall är du välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent för Atlas Copcos räkning till ekonomiavdelningen på kontoret i Sickla. Atlas är ett innovativt bolag inom många affärsområden och just denna del tillhör industriteknik. Du kommer tillhöra ett team inom ekonomiavdelningen på 7 personer. Detta uppdrag kommer starta omgående, dock senast i början av oktober.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år fram i tiden. Det finns eventuellt en möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med i ett team som ansvarar för leverantörsreskontran. Avdelningen präglas av ett växlande tempo och en stor mängd fakturor varje dag. Ni kommer arbeta som ett team för att kunna stötta upp varandra samt få arbetet gjort i tid. I denna roll arbetar du mycket i Excel och SAP.

Du kommer till exempel att:
 • Inscanning och verifiering av fakturor
 • Uppföljning att fakturor blir attesterade och betalda i tid
 • Avstämning av vissa balans konto
 • Back-up för kollegor inom avdelningen
Tjänsten passar dig som tidigare arbetat med leverantörsreskontra och som vill vidareutveckla dina ekonomiska kunskaper. Hos Atlas erbjuds du möjligheten att få in foten på ett stort bolag och lära dig SAP - ett program som är meriterande på många arbetsplatser.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med leverantörsreskontra, antingen heltid eller vid sidan av studier
 • Goda kunskaper i Excel, du kan sortera, göra sammanställningar och förstår Pivot-tabeller
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, då det är koncernspråken på Atlas
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från att ha arbetat med redovisning, avstämningar, moms och representationsfrågor
 • Har erfarenhet från SAP
Som person präglas du av en noggrannhet som yttrar sig i ditt arbete. Inga detaljer undgår dig, samtidigt som du har en effektivitet i ditt arbete och håller ett gott tempo. För att du ska trivas är det viktigt att du är öppensinnad, snabblärd och flexibel. Du är siffervan och har inga problem med att hantera stora mängder data

Övrig information
 • Start: Omgående, senast 1 oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sickla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco är ett innovativt bolag med ett flertal affärsområden. Den här tjänsten är placerad inom Industriteknik. Affärsområdet industriteknik skapar verktyg för industrin genom ett globalt nätverk. Bland annat skapar de skruvdragare för bilindustrin, och faktum är att var tredje bil du ser är hopskruvad med deras produkter! Då karriärmöjligheterna är enorma är det många som stannar i bolaget en längre tid. Välkommen till ett företag som verkligen gör skillnad i världen!