Ekonomiassistent till Aremo i Österhaninge för start omgående

Ekonomiassistent till Aremo i Österhaninge för start omgående

Har du arbetserfarenhet från rollen som ekonomiassistent och är sugen på ny utmaning i ny bransch? Då kan den här tjänsten verkligen vara något för just dig! Till Aremo Sanering i Österhaninge söker vi nu efter deras nya kollega inom ekonomi. Här kan vi erbjuda en tjänst där du får möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och växa in i en roll som redovisningsekonom. Dina kollegor är drivna, ambitiösa och har flera års erfarenhet från sin verksamma bransch. Sök redan idag - urval sker löpande.

Information om uppdraget

Effekt-koncernen där Aremo ingår som dotterbolag, är verksamma inom tre områden; Städ, materialtillförsel och sanering. Under de senaste fyra åren har bolaget förvärvat två bolag och fortsätter växa. Detta är en av anledningarna till varför vi nu söker en ekonomiassistent för bolagets räkning. Idag är man 30 anställda på kontoret, varav 20 jobbar som saneringstekniker.

Aremo har sitt kontor i Österhaninge, söder om Stockholm. Aremo genomför årligen över 15 000 insatser för fler än 600 kunder inom bl.a. spårtrafik och fastighet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Aremo Sanering kommer du bl.a. jobba med bolagets löpande redovisning, med både kund- och leverantörsreskontra samt registrera ankommande uppdragsordrar som inkommer löpande.

Exempel på arbetsuppgifter i din roll som ekonomiassistent:
 • Löpande bokföring
 • Leverantörsreskontra
 • Kundreskontra
 • Skapa försäljningsordrar och fakturor
 • Likviditetsanalys & likviditetsbudget.
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 1 års arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter, kan vara från både del och/eller heltidsjobb
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det används i den dagliga kommunikationen
Det ses som meriterande om du:

* Arbetat i Visma Net (eller har goda kunskaper inom systemet) då det används i den dagliga verksamheten

Övrig information
 • Start: Omgående (juli)
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Österhaninge
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aremo arbetar med ytunderhåll i form av klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring. Vi rengör och underhåller allt i en stad som kan drabbas av klotter, smuts och andra föroreningar. För att rena ytor skapar trivsel och trygghet och för att ett noggrant underhåll ökar livslängden på ytorna som leder till minskade kostnader.