Redovisningskonsult till Account on Us

Redovisningskonsult till Account on Us

På Account on Us kan du gå och shoppa på köpcentrumet bredvid över lunchen. Eller ta en kaffe med erfarna redovisningskonsulter för att prata om debit & kredit eller vad som hände i helgen. Kanske kan ni också dela erfarenheter eftersom vi söker dig som jobbat med redovisning innan.

Information om uppdraget

Redovisningsbyrån Account on Us söker deltidsförstärkning till sitt team i Sickla. I rollen kommer du arbeta med sex engagerade redovisningskonsulter i trivsamma samt ljusa lokaler. Arbetsplatsen präglas av en familjär kultur med högt i tak och där de ofta lyfter varandra. De har även aktiviteter för att stärka teamet och erbjuder utbildningar för att ständigt vässa sina kompetenser.

Målet för Account on Us är att kunden alltid ska ha förtroende och känna sig trygga i samarbetet. Arbetet som redovisningskonsult är kundnära och kräver att du anpassar ditt arbete efter kundens behov. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar ekonomi och vill ha ännu mer erfarenhet, på sikt finns möjlighet att kliva in på heltid.

Du erbjuds
 • En möjlighet att bli redovisningsstjärna
 • En dedikerad karriärspartner och konsultchef
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningskonsult kommer du arbeta med samtliga arbetsuppgifter som förekommer på en redovisningsbyrå. Du kommer ansvara för ett antal kunder och sköta de ekonomiska delar i flödet. Behovet, tidsåtgången och arbetsuppgifterna kan variera utifrån vilken kund du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att sköta den löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra. Du arbetar även vid avstämningar och månadsbokslut, vilket innebär att arbetsbelastningen går upp vid månadsbryt.

Vi söker dig som
 • Är student från Universitet eller en YH- utbildning eller har en annan 50% huvudsaklig sysselsättning
 • Har tidigare jobbat på en redovisningsbyrå
 • Har jobbat med löpande bokförning, månadsbokslut samt avstämningar
 • Är bekväm med svenska och engelska i tal och skrift då kontakt med kunder kan ske på båda språken
Som person är du uthållig, noggrann och flexibel samt trivs med en ansvarsfull roll och i en varierande vardag. Det är även viktigt att du har en god struktur i ditt arbete och ständigt söker möjligheter att effektivisera processer och coacha kunder.

Övrig information
 • Start: enligt överrenskommelse
 • Omfattning: 6 månader med chans till förlängning och överrekrytering på sikt
 • Placering: Sickla, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Ste02@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Account on Us önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Account on Us är en väletablerad redovisningsbyrå som bedrivit sin verksamhet i Stockholm sedan 1999. De strävar efter att ge alla sina kunder ett bra samarbete med lättbegriplig samt tillgänglig information och ekonomirapporter. Deras medarbetare är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar hos Srf konsulterna, och arbetar alltid i enlighet med god redovisningssed. Detta innebär att arbetet bedrivs enligt svensk standard för redovisningstjänster, Rex.