Ekonomiassistent sökes till Indiska

Ekonomiassistent sökes till Indiska

Vill du fortsätta din utveckling inom rollen som ekonomiassistent och är redo för nästa kliv i yrkeslivet? Är du ansvarstagande och självgående i kombination med att ha en vilja att driva ditt team framåt? Vill du vara en del av en spännande förändringsresa? Då är det kanske just dig som Indiska söker. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 45 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag - ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Nu söker Indiska förstärkning! De söker två ekonomiassistenter som vill ansluta sig till företaget och vara en viktig och avgörande funktion för verksamheten. Tjänsten innebär en bred roll där du bland annat kommer arbeta med löpande bokföring, månadsbokslut, leverantörreskontra samt dagsavslut med kassarapporter. Du kommer arbeta nära resterande ekonomiavdelning, bestående av fyra personer samt controllers, och kommer stötta upp dina kollegor. Du ges här möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper och få nya perspektiv av branschen. Dessutom kommer du vara en del av en förändringsresa och vara med och påverka bolagets framtiden. Tjänsten avser sex månader med goda chanser till förlängning.

Du erbjuds
 • Fortsatt utveckling inom din yrkesmässiga roll
 • En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring
 • Månadsbokslut med avstämningar
 • Leverantörreskontra
 • Dagsavslut med kassarapporter
 • Anläggningsregister samt bokföra avskrivningar
 • Stötta processer med administrativt arbete
Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent eller liknande
 • Goda kunskaper inom Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet av en roll inom detaljhandel - gärna inom mode
 • Tidigare praktisk erfarenhet av arbete med kassaavslut
Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som vill utvecklas vidare inom din roll och är nyfiken som person. Du är självgående och driver dig själv och ditt arbete framåt, du tar stort ansvar för dina arbetsområden. Detta i kombination med att du är samarbetsvillig. Du har förmågan att skapa dig ett helhetsperspektiv och är flexibel, du ser vad som behövs göras. Dessutom är du resultatinriktad och van att arbeta med snäva deadlines.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se