Ekonomiassistent på heltid till nytänkande företag inom fastighetsbranschen!

Ekonomiassistent på heltid till nytänkande företag inom fastighetsbranschen!

Vill du bli del av ett nystartat bolag inom fastighetsbranschen? Har du lätt för att ta nya initiativ och är självgående i ditt arbete? Ta då chansen idag! Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till ett relativt nystartat fastighetsbolag med kontor i centrala Stockholm. Missa inte chansen att få vara med i en spännande utvecklingsfas där du kommer ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll som ekonomiassistent.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att medverka för att utveckla ekonomin i verksamheten. Dina uppgifter kommer variera och du kommer ha ett stort ekonomiskt ansvar i samråd med ekonomichefen. Du kommer arbeta för att upprätthålla goda relationer med företagets externa kunder och kontakter. Vi ser även att du eftersträvar att ha en god samarbetsförmåga med dina kollegor på kontoret. Det är dessutom viktigt att lagar och befattningar som berör verksamheten efterföljs.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvara för företagskoncernens löpande redovisning
 • Hantering av fakturering, kundreskontra samt leverantörsbetalningar
 • Driva in kundfodringar samt hantera inkassokrav
 • Vara delaktig i proaktiva effektiviserings- och förbättringsarbeten
Tjänsten passar dig som vill utvecklas tillsammans med företaget och som är redo att lägga ner det lilla extra då du själv bidrar med att skapa förutsättningar och utveckla din roll.

Vi söker dig som
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och känner dig bekväm med uppgifterna
 • Talar och skriver flytande på svenska, då detta krävs för arbetsuppgifterna
Det är meriterande om du
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område
 • Har erfarenhet av redovisning och Visma
Som person är du självgående, prestigelös och har lätt för att ta egna initiativ.

Övrig information
 • Start: Mitten av september
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Östermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork