Ekonomiassistent på heltid till SHIS Bostäder med start omgående

Ekonomiassistent på heltid till SHIS Bostäder med start omgående

Vill du ta chansen att vara en del av en spännande organisation? Som Ekonomiassistent hos SHIS Bostäder får du möjligheten att vässa till dina kunskaper i kund och leverantörsreskontra. Du får även mycket värdefull erfarenhet av att arbeta i välkända redovisningsprogram som du kommer att ha nytta av i framtiden. Låter detta intressant? Ta då chansen och sök jobbet redan idag!

Information om uppdraget

SHIS Bostäder är Stockholm stads bostadssociala resurs. SHIS Bostäder erbjuder trygga boenden för stockholmare som av ekonomiska eller sociala skäl har hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden. SHIS Bostäder har även uppdraget att tillhandahålla tillfälliga bostäder åt nyanlända stockholmare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SHIS Bostäder. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig t.o.m. Februari 2019. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med ekonomirelaterade frågor där alla har olika ansvarsområden. Som ekonomiassistent blir din uppgift att hantera och arbeta med kund och leverantörsreskontra.

Tjänsten passar dig som ser detta som ett perfekt tillfälle att under en period utveckla dina kunskaper inom kund och leverantörsreskontra, få erfarenhet av att arbeta i välkända redovisningssystem samt få erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning.

Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasieutbildning
 • Har grundläggande kunskaper inom kund och leverantörsreskontra
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
 • Är tillgänglig omgående
 • Har dator/systemvana
Det är meriterande om du
 • Har flera års erfarenhet av att ha arbetat med ekonomirelaterade uppgifter
 • Tidigare arbetat i Agresso
Som person är du självgående då arbetet kräver att du kommer in och är produktiv tidigt. Vidare beskriver du dig som en person som gillar att gräva dig ner i dina arbetsuppgifter och med noggrannhet genomföra dem så att allting blir korrekt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid (39,5h/vecka)
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SHIS Bostäders önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om SHIS Bostäder här