Ekonomiassistent på heltid till Conapto!

Ekonomiassistent på heltid till Conapto!

Har du en utbildning i ekonomi eller erfarenhet av att arbeta med leverantörskontra? Vill du tillsammans med ett etablerat företag ta nästa steg i karriären? Då har du nu möjligheten att söka en meriterande tjänst som ekonomiassistent hos Conapto. Ta chansen att söka denna tjänst redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Conaptos räkning en ekonomiassistent som vill bli en del av deras härliga team på Gärdet. Conapto arbetar med att förenkla för företag som ser fördelar med massproducerad IT att ta första steget mot molnet, i strävan att accelerera tillväxt och öka konkurrenskraften. Conapto erbjuder en trampolin till molnet. Deras målgrupp är svenska medelstora företag, IT service providers samt operatörer. En målgrupp som har stora datavolymer och vars data är affärskritisk. I rollen som ekonomiassistent kommer du att kunna få dra nytta av dina erfarenheter inom ekonomi, inom bland annat hantering av fakturor, bokföring etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Conapto. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig upp till 6 månader framåt men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du till exempel att:
 • Hantera företagets leverantörsreskontra och betalningsflöden
 • Ansvara för kundfaktureringen och dess bokföring
 • Matcha inbetalningar mot fakturor, genomföra återbetalningar, hantera avskrivningar, hantera inbetalningar och kontrollera inbetalningsflöden
 • Hantera ofullständiga betalningar
Vi söker dig som
 • Har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet
 • Har arbetat med arbetsuppgifter inom ekonomi sedan tidigare
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Tidigare har arbetat i Officepaketet
Som ekonomiassistent krävs det att du är initiativtagande då man själv måste veta vad som bör göras och i vilken ordning. Vi söker dig som arbetar noggrant och strukturerad och inte lämnar någonting åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Gärdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Conaptos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

[Conapto] https://www.conapto.se är ett företag som erbjuder en säker plats i serverhallar och uppkopplingen som behövs för att svenska medelstora företag och driftsleverantörer skall kunna genomföra sin molnresa under kontrollerade former.