Ekonomiassistent på deltid till växande bolag på Södermalm

Ekonomiassistent på deltid till växande bolag på Södermalm

Sedan IT-bolaget Miradot startade 2015 har det gått som tåget. På centrala Södermalm ligger deras välkomnande kontor var 10 passionerade kollegor arbetar med ett ständigt fokus på utveckling och innovation. Kulturen präglas av högt i tak och de är eniga om vikten av att ha roligt på jobbet, då de menar på att engagemang skapar resultat. I och med att företaget växer så det knakar söker de nu en ekonomiassistent på deltid med intention om ett långsiktigt samarbete. Här får du möjlighet att förvärva ovärderlig kunskap som bäddar vägen för din framtida karriär på ett kreativt och spännande bolag (som gärna hoppar bungee jump på kickoffen)!

Information om uppdraget

Miradot arbetar med utveckling, försäljning och leverans av IT-lösningar och består idag utav 10 personer, varav 8 IT-tekniker och 2 säljare. De har idag kontor i Stockholm och Göteborg och du kommer att arbeta från kontoret på Södermalm. En kollega som ansvarar detta idag kommer att lära upp dig successivt så att du på sikt kommer att kunna axla större delen av ansvaret. För rätt person kan det finns möjlighet till anställning efter studierna.

Start är omgående och tanken är att börja arbeta ca 4h/vecka för att med tiden öka omfattningen allt eftersom du lär dig mer.

Du erbjuds
  • En fantastisk möjlighet att ge din karriär inom ekonomi en pangstart
  • En konsultchef som stöttar dig under din anställning och vidare efter examen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter - var du till en början kommer introduceras till enklare arbetsuppgifter för att löpande få ta större och större ansvar. Du kommer exempelvis att få arbeta med:

Kund och leverantörsfakturor

Avtalsfakturor och administration kopplat till nya avtal

Valutakursomräkning (Miradot har kunder i såväl Sverige som internationellt)

Löner, utlägg och bonusuträkningar för personalen

Löpande administration och frågor

Allt eftersom du växer i rollen kommer du kunna avlasta kollegorna med fler arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Det är ett krav att du:

Studerar ekonomi på Universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av dina studier (krav på studier enligt kollektivavtal)

Har arbetslivserfarenhet inom administration/service

Har ett stort intresse för siffror och ser dig själv arbeta i denna typ av roll i framtiden, då intentionen är ett långsiktigt samarbete

Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Har goda systemkunskaper och snabbt tar till dig nya tekniska verktyg (Miradot arbetar i Googlemiljö och i systemet Fortnox - vilket är meriterande om du har erfarenhet av).

Har goda kunskaper i Excel

Som person är du:

Självständig och driven

Utåtriktad och kommunikativ

Strukturerad och noggrann

Initiativtagande och problemlösande - du får gärna komma med förslag på förbättringar och idéer!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Långsiktigt samarbete. 4h/vecka initialt med intention om att omfattningen ska öka med tiden.
  • Placering: Södermalm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se