Ekonomiassistent på deltid till Nordic Guarantee

Ekonomiassistent på deltid till Nordic Guarantee

Visste du att den som får jobb direkt efter examen inom ekonomi är den som också jobbat med det på deltid? Tro mig, du hinner. Det handlar om planering. Vill du få erfarenhet inom ekonomi och vara först på kö när det är dags för examen, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Nordic Gaurantee är ett försäkringsbolag med mycket kompetens inom garantier. De kombinerar kvalificerade riskanalyser med branschkunskaper för att erbjuda sina kunder en skräddarsydd lösning till ett konkurrenskraftigt pris. De har i dagsläget kontor i Stockholm, Malmö, Copenhagen, Oslo and Helsinki.

Vi söker dig som har ett flexibelt schema i skolan och kan jobba ca 3h måndag - fredag, det kan dock bli lite mer eller mindre. Det går jättebra att jobba hemifrån om det skulle krocka med någon föreläsning.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work
 • En möjlighet att få värdefull erfarenhet inom ekonomi
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att ansvara för kundreskontran för Norden. Det innebär registrering av inkommande betalningar och daglig avstämning av banken. När du blivit varm i kläderna finns det också möjlighet att få mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Pluggar ekonomi och har minst 1 år kvar av studierna, vi ser att du har ett flexibelt skolschema då du ev. kan behöva jobba lite varje dag
 • Har jobbat med debit och kredit samt balansräkning, eller haft en kurs som lärt dig det
 • Har goda kunskaper i Excel som verktyg
 • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket då kommunaktionen sker på båda
Som person är du:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
För att passa in på bolaget ser vi att du är öppen, lättsam och social. Du är tillmötesgående och knyter gärna nya kontakter.

Övrig information
 • Start: 17 maj
 • Omfattning: deltid, ca 3h måndag - fredag
 • Placering: Kontor i Kista men även hemifrån i enlighet med Fohm´s rekommendationer
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se