Ekonomiassistent på deltid till Myconic med chans till sommarjobb!

Ekonomiassistent på deltid till Myconic med chans till sommarjobb!

Studerar du ekonomi med inriktning mot redovisning och vill ha ett väldigt meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du dessutom säkra sommarjobbet redan nu inför våren 2020? Då är detta den perfekta tjänsten för dig. Läs mer nedan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent på ca. 2-3 dagar i veckan med möjlighet till flexibla arbetstider/dagar. Du kommer arbeta hos vår kund Mycronic AB som sitter i Täby i nyrenoverade lokaler.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mycronic AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till augusti 2020 men med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Välkommen in med din ansökan!

Du erbjuds
 • Dedikerad konsultchef och karriärspartner som är mån om din utveckling i arbetslivet
 • Möjlighet till ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna i en komplext, stor och internationell organisation
 • Möjlighet till sommarjobb
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Mycronic är svenskt high-tech-företag som ligger i framkant av elektronikindustrin.

Som ekonomiassistent kommer du att bli en del av Mycronics ekonomiavdelning där du kommer hjälpa till med administrativa ekonomirelaterade arbetsuppgifter med fokus på leverantörsreskontra. Vidare kommer du även stötta upp vid bokslut som sker i slutet på varje månad.

Du kommer ha en betydande och värdefull roll där målet är att du kan stötta upp ca. 2-3 dagar i veckan med möjlighet till heltidsjobb under sommarmånaderna. Det finns möjlighet till flexibilitet i relation till boksluts-dagarna men där vi ser det som väldigt positivt om du har möjlighet till att vara flexibel vid dessa dagar!

Vi söker dig som
 • Studerar en ekonomiutbildning, gärna med inriktning mot redovisning eller revision och som har ca. 1 år kvar av dina studier
 • Kan arbeta ca. 2-3 dagar i veckan och heltid på somrarna
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i organisationen
Det är meriterande om du tidigare arbetat eller känner till systemet Medius.

Som person är du framförallt nyfiken och har ett positivt mindset!

Övrig information
 • Start: Mitten på januari
 • Omfattning: ca. 16-24 timmar i veckan med möjlighet till sommarjobb på heltid
 • Placering: Stockholm, Täby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10 under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycronic är ett svenskt high-tech-företag som har varit verksamt inom elektronikindustrin i mer än 30 år. Mycronic ligger i framkant av elektronikindustrin och de skapar världsledande produktionsutrustning för elektronik- och bildskärmstillverkningen samt för kapsling av elektroniska komponenter. Vidare är Mycronic ett börsnoterat företag med stark global prägel och spännande produkter.