Ekonomiassistent på deltid (50%) till Sirius International

Ekonomiassistent på deltid (50%) till Sirius International

Studerar du ekonomi och vill redan under studietiden få värdefull erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade uppgifter? Vill du komma in i ett internationellt ledande återförsäkringsbolag med en spännande, omväxlande miljö där du har möjlighet att växa professionellt? Ta då chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent på deltid till Sirius International, det största återförsäkringsbolaget i Skandinavien. Denna tjänst är belägen på deras Stockholmskontor, centralt på Birger Jarlsgatan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sirius International. Uppdraget kommer att vara på deltid och till en början sträcka sig fram till årsskiftet 2018/2019. Det finns dock väldigt goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst att stötta försäkringsavdelningen samt arbeta med fakturahantering.

Du kommer till exempel att:
 • Scanna fakturor
 • Kopiera fakturor
 • Registrera fakturor
Tjänsten passar dig som ser detta som en perfekt möjlighet att få värdefull erfarenhet inför framtiden genom att arbeta på ett välkänt bolag med fakturahantering.

Vi söker dig som
 • Studerar en ekonomiinriktad högskoleutbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Är tillgänglig omgående
 • Har grundläggande kunskaper i officepaketet
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat med ekonomirelaterade uppgifter

Som person har du en god känsla för service och ser vikten av att arbeta noggrant och strukturerat i dina arbetsprocesser.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Ca 16-20h/v men flexibelt
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sirius Internationals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05 under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Sirius International HÄR