Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till SISAB

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till SISAB

Är du analytiskt lagd och gillar att grotta ner dig i siffror? Vill du även jobba på en arbetsplats där fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för barn och deras utbildningsmiljö? SISAB Skolfastigheter i Stockholm AB söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med start omgående. Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för SISABs (Skolfastigheter i Stockholm AB) räkning en ekonomiassistent med start omgående. Du kommer att tillhöra ett team om ca 9 personer där alla har sina olika ansvarsområden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SISABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SISAB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt med möjlighet att kandidera till tillsvidaretjänst, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos SISAB kommer du stödja organisationen med hanteringen av leverantörsfakturor och betalningar samt hantera ekonomiadministration gällande verifikationer och arkiv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Hantera leverantörsfakturor som fastnar i systemet.
 • Utbilda och hjälpa medarbetare med leverantörsfakturor samt programvara för leverantörsfakturor.
 • Hantera påminnelser, räntefaktor och eventuella inkassokrav.
 • Svara för arkivet och arkiveringsrutiner.
 • Vid behov stötta i avdelningens administration såsom uppdatering av semester- och adresslistor, bokningar av konferenser, bevaka födelsedagar, uppvaktningar m.m.
Tjänsten passar dig som kanske nyligen tagit din examen inom ekonomi och har ett gediget intresse för ekonomi och siffror. I denna roll ges du möjlighet att samla på dig bra erfarenhet inom området och för rätt person finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom ekonomi, gärna eftergymnasial
 • Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet från likande roll med liknande arbetsuppgifter

Som person är du drivande, noggrann och inte minst lösningsfokuserad! Du har inga problem med att jobba självständigt eller i grupp och räds inte för att ställa frågor när det är något du undrar över. Utöver detta har du en prestigelös inställning till arbetet och du ställer gärna upp för dina kollegor där det behövs som mest. Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför gärna att du motiverar väl i din ansökan varför just du passar för rollen och hos SISAB.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Nyrenoverade lokaler i Globenområdet.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SISABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SISAB som står för skolfastigheter i Stockholm AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Deras målsättning är att erbjuda sunda, trevliga och ändamålsenliga utbildningsmiljöer.