Ekonomiassistent inom kundreskontra till Apcoa Parking!

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Apcoa Parking!

Har du erfarenhet av att arbeta med kundtörsreskontra och vill få chansen att utvecklas inom området? Då har vi tjänsten för dig! Apcoa Parking söker en ekonomiassistent på heltid som kan hjälpa till och stötta ekonomiavdelningen. Vi söker dig som är driven och trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Passa på att söka tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Apcoa Parking är i behov av förstärkning på ekonomiavdelningen därför söker de en ny kollega som kan hjälpa till att stötta teamet som i dagsläget består av sex personer. I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning, avisering, fakturering och kreditering.

På Apcoa Parking kommer du välkomnas in i en familjär atmosfär där man märker av den goda stämningen bland kollegorna under fredagsfikat. Du kommer sitta tillsammans med 30 kollegor i fräscha lokaler nära Liljeholmen med promenadavstånd både till restauranger och butiker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Apcoa Parking. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer sträcka sig till maj 2018.

Arbetsuppgifter
 • Påminnelsehantering
 • Kontoavstämningar
 • Utläggsredovisning
 • Bokföring av semesterskuld
 • Ta fram åldersfördelning för kundfodringar
Tjänsten passar dig som har en grundlig förståelse för hur redovisning fungerar och även något års erfarenhet från en liknande roll med fokus på kundreskontra.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Har tidigare erfarenhet av löpande redovisning
 • Har förståelse och ett stort intresse för det ekonomiska flödet
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi
 • Har arbetat i Navision eller Exflow
Som person är du ödmjuk och en teamplayer som tycker om att samarbeta med människor. Du är noggrann, driven och systematisk. Vidare kommer du gärna med egna initiativ hur på bästa sätt kan lösa utmaningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Marievik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apcoa Parkings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apcoa parking Apcoa Parking är ett kontraktdrivet företag som har avtal med fastighetsbolag och garage och har som ambition att vara Sveriges bästa och marknadsledande parkeringsbolag.
Apcoa Parking värdesätter ett ledarskap där varje medarbetare får möjlighet att trivas och utvecklas. I dagsläget har bolaget 300 anställda i Sverige och närmare 1400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer.