Ekonomiansvarig till Coursio!

Ekonomiansvarig till Coursio!

Studerar du ekonomi på universitet eller högskola? Vill du lära dig att hantera en ekonomiavdelning för en tech-startup? Här finns på lång sikt stora individuella utvecklingsmöjligheter för rätt person. Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coursios räkning en ekonomiansvarig till deras kontor i Stockholm. Coursio erbjuder en världsunik produkt till sina kunder som ger dem möjligheten att erbjuda online utbildningar och samtidigt dra ekonomisk nytta av det! Bolaget är i en spännande fas och du kommer att få möjligheten att utvecklas yrkesmässigt samtdigt som du hjälper Coursio att expandera.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coursio. Uppdraget kommer att vara på deltid och det finns goda möjligheter till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Löpande rapportering såsom att sammanställa resultat- och balansräkning samt kassaflödesrapporter på månadsbasis
 • Säkerställa att fakturering och periodisering stämmer
 • Sammanställa resultat- och likviditetsprognos
 • Ansvara för huvudsaklig kontakt med leverantörer och kunder
Vi söker dig som
 • Är studerande inom ekonomi och har minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har obehindrade kunskaper i både engelska och svenska då bägge språk används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för denna tjänst. För att lyckas i rollen tror vi att du är en strukturerad person som trivs med att arbeta i en livfull miljö. Vidare ser vi att du är självgående och noggrann i dina arbetsuppgifter. Vi ser också att du har ett resultatintriktande tänk och uthållig då arbetsuppgifterna i perioder kan öka.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
 • Lön: Timbaserad lön
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coursios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coursio öppnar genom enkelhet och mobilitet i verktyget upp nya sätt att distribuera och interagera pedagogiskt innehåll. Coursio tror på att demokratisera utbildning och göra det möjligt för alla som vill sprida sin kunskap till andra. Enkelhet har alltid varit kärnan i utvecklingen av Coursios plattform och finns i allt från de minsta till de mest avancerade funktioner. Coursio har gjort det möjligt för stora organisationer samt mindre företag att hantera både intern och extern utbildning på ett snabbt och effektivt sätt och under tiden bygga upp sin egen kunskapsdatabas.