Ekonomiadministratör till välkänt försäkringsbolag

Ekonomiadministratör till välkänt försäkringsbolag

Det här är tjänsten för dig som vill komma in på ett företag med en varm och välkomnande kultur där man arbetar tillsammans. För dig som vill bygga din erfarenhet är det här nästa steget i din karriär och får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsfokuserat företag

Information om uppdraget

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsföretag och har ungefär två tusen medarbetare i hela landet. Enligt SIFO:s och Academic Works undersökning är vår kund med på topp 100 av de mest attraktiva arbetsgivarna hos målgruppen Young Professionals.

Academic Work söker för vår kunds räkning en junior ekonomiadministratör till deras team som arbetar med försäkringsadministration.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör hos vår kund kommer du att arbeta på kontoret i centrala Stockholm och i ett team som fokuserar på försäkringsadministration. Du kommer i din roll att hjälpa till med dagliga kontoavstämningar för två huvudbokskonton. Du kommer även hjälpa till administration kopplat till kapitalflytt mellan försäkringsbolag. Vi kommer att jobba tillsammans i Workshop-form

Vi söker dig som
  • Har tidigare arbetserfarenheter inom redovisning och har arbetat med kontoavstämningar, tex som ekonomiadministratör.
  • Flytande kunskaper i svenska, då du kommer använda dig av språket dagligen i rollen.
Som person gillar du att jobba självständigt, utreda och sätta dig in i utmanande arbetsuppgifter. Då arbetsuppgifterna kan variera under arbetspassets gång krävs det att du har förmågan att kunna skifta fokus och att vara flexibel. Som person har du ett öga för siffror och kunna tänka logiskt samt har en förmåga att kunna arbeta under tidspress.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gärdet
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se