Ekonomiadministratör till bolag inom industriservice i Länna!

Ekonomiadministratör till bolag inom industriservice i Länna!

Är du en person med skinn på näsan som kan bidra med din åsikt och dina tankesätt? Trivs du i en självständig roll där du kommer att arbeta med varierande ekonomiska processer hos ett bolag verksamt inom industriservice? Har du tidigare arbetat med ekonomiadministration under 1-3 års tid och söker dig nu till en långsiktig och trygg tjänst? Vår kund söker en ekonomiadministratör som med fördel kan starta i november och som på sikt kan bli anställd direkt av bolaget. Skicka in din ansökan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Veolias räkning en Ekonomiadministratör till deras kontor i Länna. Du kommer att agera som arbetsledarens högra hand och ditt fokus kommer vara att arbeta med arbetsordrar och tillhörande ekonomiska aktiviteter. Denna verksamhet har nyligen blivit förvärvad av Veolia och de arbetar inom industriservice som består av tjänster inom industrirengöring, till exempel pannrengöring, kemisk rengöring och högtryckspolning. På kontoret kommer ni tillsammans med sanerarna att vara 18 stycken samt en regionchef och en arbetsledare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 6 månader. Ambitionen är att du på sikt skall kunna starta direkt hos bolaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiadministratör kommer du arbeta med fokus inom fyra områden; Arbetsorderhantering , löne- och tidrapportering, kund- och leverantörsfakturor samt månadsbokslut. Detta är fyra områden som hänger ihop och påverkar varandra i arbetsflödet och du kan se arbetsordern som den centrala delen av rollen. Detta är en central funktion som arbetar mycket mot huvudkontoret. Det finns flertalet ekonomiadministratörer på kontoren runt om i landet och dessa kan man höra av sig till vid frågor i arbetet. En av dessa kollegor kommer även att vara ansvarig för din introduktion till arbetet.
Du kommer till exempel att:
 • Lägga upp nya arbetsordrar.
 • Arbeta med kund- och leverantörsfakturor för att kunna fakturera och attestera underlaget.
 • Löpande stämma av tidregistrering mot arbetsorder för att säkerställa att exempelvis milersättning, övertid och annat blir rätt.
 • Stötta upp i samband med lönekörningen i början av månaden.
 • Se till att alla kostnader och intäkter är rätt inlagda i samband med månadsbokslutet.
Tjänsten passar dig som vill arbeta i rutinbaserad, men även varierande arbetsroll. Veolia är ett stort bolag med många intern karriärmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Tidigare har arbetat med administration under minst 1-3 år.
 • Har grundläggande förståelse för det ekonomiska flödet och dess termer.
 • Har en gymnasial utbildning.
 • Har goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
 • Har grundläggande kunskaper i Excel.
 • Har goda datakunskaper och kan lätta sätta dig in i nya funktioner och system.
Det är meriterande om du:
 • Arbetat med ekonomiadministration i form av fakturering, löner, tidrapportering eller månadsbokslut sedan tidigare.
 • Har arbetat i IFS.
Som person är du självständig, flexibel och har skinn på näsan samt vågar stå upp för vad du tycker och tänker. Du kan enkelt växla mellan olika arbetsuppgifter i din vardag utan att tumma på kvalitén eller tempot i ditt genomförande. Du trivs med att få driva på ditt eget arbete framåt och kan enkelt ta beslut på egen hand. Vidare är du en person som har lätt för att anpassa dig efter olika personlighetstyper och tack vare din prestigelösa inställning är du inte rädd att hugga i där det behövs.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Det är en fördel om starten kan ske under november.
 • Omfattning: Heltid , 40 timmars veckor.
 • Placering: Slipstensvägen 5, Länna.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia är världsledande inom resurshantering. Med 163 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och återvinning som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2016 till 24,39 miljarder Euro.
I Norden har Veolia omkring 1 400 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsätter per den 1 september 2017 ca. 3,7 miljarder SEK.