Ekonomiadministratör till Holland Advokatbyrå

Ekonomiadministratör till Holland Advokatbyrå

Som ekonomiadministratör på Hollands Advokatbyrå får du möjligheten att blir en del av en klientfokuserad byrå som arbetar för att förändra en traditionell bransch. Rollen präglas av frihet under ansvar och du kommer få möjligheten att arbeta nära både bolag och domstolar och myndigheter med varierade uppgifter. Är du initiativtagande, noggrann och intresserad av vara med och forma din egna roll är detta tjänsten för dig. Vi arbetar med löpande urval, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Till Holland Advokatbyrå söker vi på Academic Work nu en engagerad ekonomiadministratör. Företaget präglas av en platt organisation som består av totalt 8 personer som sitter i stiliga lokaler i Sturegallerian. Från att ha outsourcat den del som utgör ekonomiadministration tidigare har de nu landat i att ta hem det och i samband med det, ta in en ny kollega. Detta uppdrag kommer kännetecknas av stort eget ansvar och du kommer få utrymme att utveckla såväl rollen som processer inom företaget. Holland Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå som biträder svenska såväl som utländska bolag och branschorganisationer. Detta gör de inom specifikt försäkring, finansmarknadsrätt, offentlig upphandling och tvistlösning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Holland Advokatbyrå. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt med mycket goda chanser till förlängning och vi tror att du ser detta som en möjlighet att bli en del av företaget långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Varför ska du söka detta jobb? Här kommer du få jobba i en bred roll som inkluderar att administrera juridiska ärenden för byrån. Som ekonomiadministratör kommer du arbeta med administrativa uppgifter kopplade till ekonomi. Det kan tillexempel vara att ha ansvar för kommunikationen med tingsrätt. Vid sidan av det externa arbetet kommer du även jobba med redovisning internt för Holland. Där inkluderas att sköta de ekonomiska delarna för byrån såsom kontakt med bank och revisor samt bokföring och fakturering.

Utöver detta kommer du även att:
 • Göra underlag för presentationer till inrättningar
 • Kontakt med myndigheter
 • Arkivering
Tjänsten passar dig som vill komma in i en platt organisation där man får möjlighet att ta eget ansvar och initiativ. Genom att komma in i en ny organisation är du motiverad och hungrig på att ta dig an nya utmaningar och mål tillsammans med dina nya kollegor.

Vi söker dig som
 • Har grundläggande kunskaper inom ekonomi och bokföring. Dessutom har du god förståelse för ekonomiska samband.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, då det är i de språken som kommunikationen sker hos Holland Advokatbyrå
 • Har grundläggande kunskaper inom Excel
Det är starkt meriterande om du
 • Tidigare jobbat på en advokatbyrå och har varit delaktig i juridiska processer
 • Har en ekonomiutbildning från universitet/högskola
Som person är du flexibel i ditt arbetssätt och har lätt att anpassa dig till förändringar. När sådana förändringar sker ska du kunna ta beslut och vara orädd. Du är beslutsam och har skinn på näsan samtidigt som du tycker om att bidra till en familjär och social stämning i fikarummet. Du håller även en genomgående noggrann struktur och lämnar inget åt slumpen samtidigt som du trivs i att vara spindeln i nätet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, omgående eller hösten 2018
 • Omfattning: Heltid, 9-17
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Grev Turegatan 13, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se..

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holland Advokatbyrå beskriver sig själva enligt följande: Utvecklingen inom affärsjuridiken går mot att klienterna vill ha kontakt med en och samma advokat på sin advokatbyrå. En och samma advokat som förstår just deras affärer, behov och juridiska risker eller möjligheter. Klienterna vill också ha en advokatbyrå utan kostnadsdrivande administration. Advokatbranschen anpassar sig till efterfrågan och går mot fler och slimmade advokatbyråer med mycket hög kompetens. Holland Advokatbyrå är en sådan byrå.