Ekonomiadministratör till Dagens Nyheter på 70%!

Ekonomiadministratör till Dagens Nyheter på 70%!

Om du har ett intresse för omvärlden, är kommunikativ och tar dig an problem med en positiv inställning, då kan vi ha tjänsten för dig! DN söker nu en Ekonomiadministratör med omgående start. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Ekonomiadministratör till DN med start omgående. Här kommer du att avlasta ditt team med diverse arbetsuppgifter inom bland annat ekonomi och administration.

DN sitter i ett öppet kontorslandskap på Kungsholmen med högt i tak och lägger stor vikt vid kommunikation, vilket ger kontoret en social stämning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiadministratör kommer du att arbeta med ekonomi, exempelvis kontering och uppföljning av fakturor i Palette, samt stötta ditt team med diverse arbetsuppgifter bland annat semesterplanering, ackrediteringar, skriva intyg och arrangera avtackningar.

Utöver detta kommer du att:
 • Registrera arvoden i systemet HR plus
 • Göra avstämningar kring frånvaro och övertid i systemet Medvind
 • Göra uppföljningar och avstämningar av redaktionens konsulter
 • Ta hand om beställningar av datorer, telefoner och behörigheter till konsulter samt introduktion
 • Hantera schemaläggning och bemanningsfrågor
Vi söker dig som
 • Har professionella kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, då det används i den dagliga kommunikationen
 • Har goda datorkunskaper och i Excel
 • Har förståelse för affärssystem - på DN använder man sig av Workday, HR plus, Palette och Medvind
 • Har tidigare erfarenhet av administrativa och ekonomirelaterade arbetsuppgifter
Det är meriterande om du har ett intresse för omvärlden, kanske är du själv DN-prenumerant.

Som person är du nyfiken och har en positiv inställning. Då du har många kontaktytor så ser vi att du har en kommunikativ förmåga och social kompetens. Vidare ser vi att du är en team-player och gärna stöttar upp med diverse arbetsuppgifter med noggrannhet och en prestigelös inställning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm, Gjörwellsgatan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DNs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagens Nyheter är Sveriges ledande dagstidning och DN.se Sveriges största dagtidningssajt. DN läses dagligen av mer än en miljon läsare på sajt och papper. Dagens Nyheter ingår i Bonnier News som är en del av Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag.