Ekonomiadministratör till Össur!

Ekonomiadministratör till Össur!

För dig som är junior ekonom finns nu möjligheten att skaffa dig värdefull erfarenhet och utvecklas i rollen som ekonomiadministratör hos Össur. Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter och vara en viktig del i ekonomifunktionen. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Össur utvecklar, producerar och säljer ortopedtekniska lösningar. Huvudkontoret är på Island men företaget har över 3300 anställda och dotterbolag i 20 länder världen över.

Företaget etablerades året 1971, och har varit börsnoterat sedan 1999. Tillväxten har både varit genom förvärv av andra bolag samt organisk tillväxt. Den organiska tillväxten drivs av stor satsning på forskning och utveckling, och företaget fortsätter lansera nya produkter och lösningar som hjälper människor till bättre liv. Össurs värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör kommer du bland annat att:
 • Ansvara för specifika processer inom leverantörs- och kundreskontran.
 • Avstämningar av bank, kassa och balanskonton
 • Supportera och samarbeta när med Financial Controller som arbetar i teamet
 • Vara behjälplig mot andra Controllers och kollegor i organisationen
 • Össurs redovisning sköts från deras Shared Service Center i Polen och du kommer därför att ha mycket kontakt även med dem.
Vi söker dig som
 • Har studerat ekonomi på minst gymnasienivå
 • Har erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har god systemvana
Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och lämnar därför inget åt slumpen. Du är kommunikativ och utåtriktad vilket visar sig i de relationer du skapar inom organisationen. Vidare tar du stort ansvar över ditt arbete och kommer med egna lösningsförslag när du stöter på utmaningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Kista
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Össurs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se