Ekonomi och HR-assistent till Miele!

Ekonomi och HR-assistent till Miele!

Är du en person som tycker om siffror, ekonomi och administrativa uppgifter? Nu finns chansen att söka tjänsten som ekonomiadministratör där man får vara del av ett härligt team i ett branschledande bolag inom vitvaror. Som person tycker du om att kommunicera, är strukturerad och lösningsorienterat. Vill du arbeta med löneadministration, ekonomifrågor och även HR? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

I rollen som ekonomiadministratör erbjuds du en flexibel och bred roll inom både ekonomi och HR. Du kommer jobba nära ekonomi- och HR-avdelningen och din närmsta rapporterande chef kommer vara HR-chefen. Miele är en verksamhet som jobbar för såväl hållbarhet som långsiktighet, så motiveras du av detta tror vi att denna roll kan vara något för dig.

Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig fram tills sista mars 2023. Du kommer vara anställd som konsult via Academic Work. Du utgår ifrån kontoret i Solna, men har också möjlighet att jobba 100% remote. Du förväntas att infinna dig på kontoret för upplärning i Stockholm, Solna. Därefter har du möjlighet att jobba från var som helst i Sverige.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att få en gedigen onboarding med ambition att gå parallellt med nuvarande löneadministratör. Tillsammans med denna person och HR-chefen är ambitionen att ni tillsammans kommer sätta er in i arbetsuppgifter och därefter förväntas du vara självgående. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Kontering av HR-fakturor
 • Attestering av löner
 • Administration gällande Mieles leasingbilar
Vi söker dig som
 • Goda erfarenheter från tidigare administrativa roller
 • Erfarenhet av att jobbat med ekonomi, specifikt kontering av fakturor.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Meriterande

* Tidigare arbetslivserfarenhet av biladministration

Som person ser vi att du är
 • Kommunikativ
 • Problemlösande
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående, 6 månaders uppdrag
 • Omfattning: Heltid, 37,5 h/v
 • Placering: Solna, men kan jobba remote från hela Sverige
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miele är ett familjeägt företag och de erbjuder sina kunder vitvaror av hög kvalitet. Miele är ett innovativt bolag som ständigt utvecklar nya idéer och tankesätt. På kontoret i Solna blir du en del av ett team kollegor med stark teamkänsla där alla bryr sig om varandra. Miele befinner sig nu på en spännande utvecklingsresa där de har ett tätt samarbete länderna emellan.