Ekonom till spännande bolag inom Retailbranschen!

Ekonom till spännande bolag inom Retailbranschen!

Här är tjänsten för dig som vill arbeta med ekonomi på ett riktigt härligt bolag. Vi söker dig som har god erfarenhet av Microsoft Business Central och brett ekonomiarbete. Du kommer att arbeta nära tillsammans med företagets CFO och arbeta med ekonomin på företaget. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund är ett härligt bolag med kontor på flera ställen i landet. De är ett Startup-bolag i tillväxtfas. De är cirka 20 kollegor som arbetar på kontoret i Stockholm och 30 totalt i landet. Du kommer kunna arbeta både hemifrån eller från något av kontoren beläget i Stockholm, Åre eller Uppsala.

Vår kund befinner sig på en tillväxtresa och detta är en otroligt spännande tid att komma in i företaget. Kulturen på bolagen är avslappnad och familjär och de har roligt tillsammans. Här arbetar man med frihet under ansvar.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work
 • Möjlighet att vara med och sätta strukturer inom ekonomifunktionen på bolaget
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Rollen är bred och du kommer vara delaktig i flera olika delar inom ekonomi på bolaget. Du kommer arbeta med allt från leverenatörsreskontra, kundreskontra, bokslut, årsredovisning och mer där till. Här ges du möjligheten att vara med och bygga upp vår kunds ekonomiavdelning och vara med och sätta upp nya strukturer och komma med ideér. Här finns också goda utvecklingsmöjligheter och att växa inom bolaget. Det finns möjlighet att bli direktanställd på sikt på företaget förutsatt att samarbetet funkar bra mellan alla parter.

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet av en roll som ekonom/ redovisningsekonom eller motsvarande
 • Har mycket goda kunskaper av att arbeta i Microsoft Business Central, tidigare Navision, från en av de senare versionerna
 • Har erfarenhet av bokslut och av att arbeta med leverantörsreskontra
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
Vi lägger stor vikt vid din ansökan och att dina kunskaper framgår tydligt. Vi värderar även personligt brev högt, där du motiverar varför just du passar för denna tjänst.

Efterfrågade personliga egenskaper:
 • Självgående
 • Intiativtagande
 • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Åre eller Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se