Effektivitetskonsult/utbildningsledare till Effektiv Nu

Effektivitetskonsult/utbildningsledare till Effektiv Nu

I och med de snabba samhällsförändringarna har det aldrig varit mer aktuellt att veta hur man använder sig av tekniska verktyg i arbetet. Hos Effektiv Nu blir du en viktig del i arbetet att utbilda organisationer och dess medarbetare för att de ska uppnå en bättre vardag med mindre stress, frigjord tid och en bättre balans i livet. Förutom att bidra till ett viktigt arbete gentemot bolagets kunder blir du en del av ett team med olika personligheter och bakgrunder, mycket hjärta och där man bryr sig om varandra. Vill du bli en del av ett familjärt och glatt bolag, har en drivkraft att utveckla och hjälpa andra och förmågan att inspirera människor att lyckas med förändring att jobba smartare - inte hårdare - då är denna roll för dig!

Information om uppdraget

Effektiv Nu startades 2013 och består idag av sex Effektivitetskonsulter med varierad bakgrund och erfarenhet. Gemensamt är att de alla är kvalitetsmedvetna, brinner för att utveckla andra och lever som de lär. Detta visar sig inte minst då 80 % av kunderna kommer från rekommendationer. Effektiv Nu har sedan starten utbildat och hjälpt över 15 000 deltagare i ett brett spektrum av branscher att öka sin effektivitet och minska stress. Som Effektivitetskonsult arbetar du med att planera, genomföra och följa upp digitala och fysiska workshops med temat att varje organisation ska uppnå en bättre vardag genom smartare användning av digitala verktyg, frigjord tid och en bättre balans i livet. Läs några av kundcitatenHÄR.

En hälsning från din närmsta chef

Effektiv Nu startades med inställningen att kunna hjälpa människor att arbeta smartare vilket leder till mindre stress för att undvika utbrändhet. Drivkraften har legat i att jag en gång i tiden gjorde alla misstag som man kan göra och brände ut mig. Just därför finns vi för att förebygga att andra inte gör samma resa. Vi är ett litet familjärt gäng som älskar att utbilda, utveckla och stötta våra kunder och deltagare. Det är högt i tak och där det skrattas ofta och vi bryr oss om varandra. En viktig faktor är att vi lever som vi lär. Dessa rader sammanfattar oss och vår mission väldigt väl. Jag/Vi ser fram emot att ha nya kollegor som delar denna framgångssaga med oss.

Du erbjuds
 • En arbetsplats som kännetecknas av hjälpsamhet, att man är mån om att lyssna och förstå varandra och där du som medarbetare ska känna samma balans i livet som man vill uppnå hos deltagarna i utbildningarna
 • Ett företag som främjar hälsa. Här tränar man gärna tillsammans, deltar i lopp (om man vill ) och alla medarbetare erbjuds även ett årligt hälsotest
 • En gedigen introduktion där du får tid att vara ny och under de första månaderna får gå bredvid en kollega
 • En roll med stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och bolagets tjänster
 • Utöver detta erbjuds du även goda förmåner så som bonus, 5000 kr i friskvårdsbidrag, SL-kort, 10 000 kronor i utbildningsbidrag/år m.m.
Arbetsuppgifter

Som Effektivitetskonsulthåller du utbildningar cirka två dagar i veckan och genomför dem digitalt eller fysiskt på plats hos kunderna. Resterande tid fokuserar du på förberedelser i form av att läsa in dig på material, förstå kundens IT-miljöer och gruppen du ska utbilda. Under veckan läggs ett stort fokus på egen och gemensam utveckling för att du och teamet ska hålla er uppdaterade på den senaste tekniken. Utbildningar som Effektiv Nu erbjuder är exempelvis Arbeta smartare, Smart mobilhantering, Interna trafikregler och Effektiva möten m.m. Du kommer att ges stor frihet under ansvar att planera ditt eget arbete och jobbar mot kunder både i Stockholm och övriga Sverige vilket gör att rollen innebär en del resor.

Vi söker dig som

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Vi ser att du har en inspirerande personlighet, brinner för att utveckla och hjälpa andra och att du trivs med att tala inför större grupper. Kanske är du personen som gärna delar med dig av din kunskap till andra genom workshops på jobbet, tar initiativ till att utbilda nya och tycker det är kul att coacha och motivera andra att utvecklas. Förutom att utveckla andra är det är också av vikt att du har ett stort intresse för att utveckla dig själv.

Vidare har du
 • Vana av att arbeta i en kundorienterad och/eller konsultativ roll
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då utbildningarna hålls på båda språken
 • Har god vana av att själv använda M365 i arbetet, exempelvis Teams och Outlook
Vi ser det som meriterande om du har
 • Kunskaper i norska då man framåt även vill växa på den norska marknaden
 • Säljerfarenhet
 • Har en bakgrund inom HR
Rekryteringsprocessen
 • Telefonintervju med Academic Work
 • Personlighetstest & problemlösningstest
 • Djupintervju med Academic Work
 • Intervju 1 med Effektiv Nu - träffa din framtida närmsta chef och teamet
 • Intervju 2 med Effektiv Nu - skugga en Effektivitetskonsult under en utbildningsdag
 • Referenser + beslut
Övrig information
 • Start: Från slutet av augusti och framåt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt Emelie Säfbom, emelie.safbom@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Effektiv Nu:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Urval sker löpande, sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Effektiv Nu på deras hemsida: https://effektivnu.se/