EasyPark söker tre personer till rikstäckande projekt (region Stockholm)

EasyPark söker tre personer till rikstäckande projekt (region Stockholm)

Vi söker dig som har körkort, som bor Stockholmsområdet och också tycker det är trevligt att undvika p-böter! EasyPark, en av de största aktörerna inom digitala betalningslösningarna för parkering, är igång med ett projekt där alla skyltar ska bytas ut i Stockoholmsområdet. Från september och ca en månad framåt erbjuds du ett ansvarfullt arbete i syfte att förenkla vardagen för Sveriges bilförare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för EasyParks räkning tre personer på heltid till ett rikstäckande uppdrag var den första personen kommer starta 14, 21, 28 september. Det är alltså en veckas mellan respektive persons start. Detta är ett uppdrag som löper under ca 6 veckor (eller tills du är klar) med eventuell möjlighet till fler uppdrag på andra orter om intresse finns och allting gått bra.

Specificera i din ansökan om du är tillgänglig hela perioden eller om det är något datum du INTE är tillgänglig för start (tex om du är bortrest till 20 sept men kan starta efter det).

I denna roll erbjuds du frihet under ansvar och blir involverad i ett viktigt projekt samtidigt som du direkt ser resultatet av din insats. Innan du börjar så får du en introduktion så att du känner dig bekväm i rollen. Easypark kommer att förse dig med bil och de verktyg som kan behövas.

Arbetsuppgifter

Alla skyltar finns registrerade med bild och kommentar för att du med enkelhet ska kunna finna dem samt uppdatera informationen.

Hämta de nya skyltarna från ett förråd (skyltarna är paketerade för respektive område så det ska bli tydligt för dig och dina kollegor vilka skyltar som ska sitta var).

Sätta upp en ny skylt och ta kort. Du ska även ta med vissa typer av plåtar tillbaka.

Fotografera och ladda upp bilden i ett system.

Man kan behöva klättra på en stege om skylten sitter högt uppe

Easyparks personal/Academic Work kommer finnas tillhands vid frågor och funderingar längs arbetets gång! Notera att dokumentationen av skyltbyten samt uppladdning i system är extremt viktigt.

Vi söker dig som

Är tillgänglig under hela perioden

Har körkort sedan minst 1 år tillbaka - förtydliga detta i din ansökan

Är obehindrad i svenska då språket kommuniceras dagligen

Har arbetat minst ett år efter gymnasiet

Har en telefon med GPS, t.ex. en iPhone eller Android

* Bor i Stockholmsområdet

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande jobb från tidigare.

Som person är du:

Flexibel

Ansvarstagande

Noggrann

*Kommunikativ

Övrig information
  • Start: 14, 21 eller 28 sept(kan tidigare/senareläggas några dagar)
  • Omfattning: Dagtid med flex
  • Placering: Stockholm med omnejd
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EasyParks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se