E-commerce Merchandiser till globalt bolag inom mode!

E-commerce Merchandiser till globalt bolag inom mode!

E-handeln fortsätter att växa och har aldrig tidigare gått så starkt som nu. Vår kunds e-handel är inget undantag och nu har du chansen att vara med på deras fortsatta tillväxtresa. Här erbjuds du en stark företagskultur, mycket framåtanda och nytänkande! För dig med bakgrund inom e-commerce och som lockas av att arbeta både i en analytisk och kreativ roll, tror vi att detta är ett perfekt nästa steg för dig. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Som E-commerce Merchandiser kommer du vara ansvarig för att maximera nätförsäljning och vinst genom att driva den bästa och mest inspirerande onlinebutiken. Detta görs genom kommersiell planering, koordinering, verkställande och strategisk lagerplanering. Du kommer att vara den som förbättrar och bidrar till en kontinuerlig tillväxt på din marknad!

Du erbjuds
 • Möjligheten att få in en fot på ett globalt företag
 • En öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats!
 • Ett nära samarbete med kollegor i ditt eget team samt med andra funktioner både inom onlineförsäljning och i övriga organisationen.
 • Flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån
Som konsult för Academic Work erbjuda du en trygg och långsiktig anställning samt stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Analysera daglig försäljning och kundbeteende på webbplatsen och webbplatsens prestanda.
 • Identifiera kundernas behov och agerar därefter för att driva försäljningen och se till att bästa kunderbjudande finns på plats.
 • Placera produkterna strategiskt och se till att rankningen optimeras baserat på kundbeteende och i linje med varumärket.
 • Hantera webbplatsinnehåll inklusive kampanjer, skapar koncept- och marknadsspecifika aktiviteter på webbplats-, push- och e-postkommunikationskanaler, ser till att meddelandet är i linje med affärsidé och varumärkes-DNA.
 • Övervaka kundbeteende och konkurrenter genom att lyfta fram trender, funktioner och webbplatsfunktionalitet som ger mervärde till kundupplevelsen.
Vi söker dig som
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom e-commerce, en akademisk utbildning inom business, mode eller marknadsföring
 • Har goda kunskaper i att analysera försäljning, kundbeteenden samt att mäta och följa upp KPI:er
 • Har goda kunskaper i Google Analytics och Excel
 • Koncernspråket hos vår kund är engelska så det behöver du kunna tala och skriva flytande
För oss är det viktigast hur du är som person och för att passa för rollen är du analytisk, drivs av att se konkreta resultat och brinner för kunden. Vidare ser vi att du är flexibel och anpassningsbar och har lätt för att samarbeta med andra människor.

För denna roll räcker det att du ansöker med CV

Övrig information
 • Start och uppdragslängd: Juni eller augusti. Långsiktigt uppdrag.
 • Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
 • Placering: Kontoret är i Stockholm men du arbetar hemifrån på grund av rådande pandemi
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se