Duktiga administratörer till projekt hos Axfood!

Duktiga administratörer till projekt hos Axfood!

Är du vass på administration och datorer? Är du snabblärd och noggrann och vill skaffa dig meriterande erfarenhet? Då har Axfood jobbet för dig- sök uppdraget som Data-administratör och få in en fot på Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axfoods räkning två administrations-medarbetare som kommer arbeta med att mata in information kring HR-masterdata. Det är ett kort heltidsuppdrag som beräknas ta 2,5 veckor med start v.6. Du kommer arbeta tillsammans med härliga kollegor i projektteamet och få stöttning av projektledare och processägare.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axfoods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood.

Arbetsuppgifter

Som data-administratör kommer du att ingå i ett stort butiksprojekt där din roll går ut på att stötta projektledare genom att administrera HR-data kopplat till alla Hemköps franchisebutiker och mata in detta i Axfoods system. Ni kommer vara två konsulter som arbetar tillsammans under 2,5 veckor samtidigt som ni får stöttning av erfarna projektledare och processägare. Arbetstiden är heltid mellan 8-17.

Du kommer till exempel att:
  • Administrera HR-masterdata och föra in i system
  • Skapa e-postadresser och digitala identiteter för franchise butiker
Tjänsten passar dig som vill skaffa dig meriterande erfarenhet från Axfood inför framtida jobb och samtidigt skapa dig en förståelse för hur det fungerar att arbeta i projektform. Du är en fena på administration och datorer samt har inga problem med att utföra repetitiva arbetsuppgifter. Du drivs även av att jobba på ett företag där god stämning präglar dagarna!

Vi söker dig som

Har allmän god datavana och har mellan 0-2 års arbetslivserfarenhet av service och administration. All kommunikation, tal som skrift, sker på svenska vilket kräver att du behärskar språket väl. Vi ser det som meriterande om du har jobbat i butik inom dagligvaru- eller detaljhandeln samt om du har kunskap inom Excell.
Som person är du noggrann och lösningsorienterad. Vidare ser vi att du har ett intresse för IT/-teknik och en god känsla för service.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se
  • Omfattning: Heltid under 2,5 veckor med start v.6.
  • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axfood är ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln och arbetar med att skapa, utveckla och driva framgångsrika matbutikskedjor. Arbetsplatsen har blivit omnämnd till Stockholms bästa, med moderna och fräscha lokaler och en uppskattad arbetsmiljö.