Driver Experience Agent till Arval

Driver Experience Agent till Arval

Som Driver Experience Agent har du en mångfacetterad och viktig roll. Du kommer vara en stöttepelare för förare över hela Sverige och se till att de får den bästa möjliga service. Vi tror den här rollen passar dig som är relationsskapande med stark ambition att lära och som tycker det är roligt att stötta andra. Här blir du en del av en driven organisation med utmärkta utvecklingsmöjligheter!

Information om uppdraget

Arval är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag operationell fullserviceleasing. Med en av världens mest kända och största banker som ägare, BNP, arbetar här över 7000 anställda och finns i stort sett över hela världen. Sverigekontoret är beläget i Danderyd nära Mörby centrum och i de nyrenoverade lokalerna finns både restaurang och gym. Just nu byggs det padelbanor i närområdet vilket medarbetarna ser mycket fram emot.

Just nu söker vi entusiastisk, smart och snabblärd person som vill vara med och leverera förarservice i bästa klass inom Arval´s nystartade Driver Experience Team. Teamet kommer bestå av 5 agenter, varav en fungerar som Teamleader för gruppen. När du börjar din anställning på Arval genomgår du en omfattande introduktion som förbereder dig på ett bra sätt inför ditt nya jobb.

Detta är en ypperlig chans till en karriär i ett internationellt leasingbolag där du blir en i laget där vi tillsammans skapar företagets framgångar! För den som vill fortsätta sin karriär inom bolaget så bygger du i denna roll en mycket bra grund för ditt nästa steg.

Du erbjuds
 • En global arbetsplats med möjlighet till internationell karriär
 • En arbetsgivare som genom förtroende, coachning och interna karriärvägar uppmuntrar till utveckling av sina medarbetare
 • Ambitiösa och erfarna kollegor i ett sammansvetsat team
Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos företaget.

Arbetsuppgifter

Din och teamets huvudsakliga uppgift består av att ge bästa tänkbara service till våra förare. Några exempel är skadeanmälan, service- och underhåll, rapportering och klagomålshantering. Utöver daglig kontakt med våra förare arbetar du med många olika processer men den gemensamma nämnaren är att alla processer supporterar våra förare. Våra förare kontaktar oss idag genom telefon och e-mail men området är under utveckling och vi kommer under kommande år möta våra kunder i olika typer av kanaler.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område - t.ex ekonomi
 • God datorvana och vana att arbeta i Office-paketet
 • Erfarenhet av att arbeta med kundservice
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
Det är även meriterande om du:
 • Har erfarenhet från bil-branschen, eller ett intresse för bilar
 • Har B-körkort
I denna rekryteringsprocess kommer vi främst fokusera på dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en driven person som gillar att jobba mot uppsatta mål. Framåt i rekryteringsprocessen kommer vi att fokusera på följande personliga egenskaper:
 • Kommunikativ
 • Relationsskapande
 • Serviceinriktad
 • Samarbetsförmåga
I denna process kommer vi att genomföra ett personlighetstest och ett logiskt problemlösningstest.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid med 6 månaders inledande provanställning
 • Placering: Danderyd, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se