Driven serviceledare till växande Bravida

Driven serviceledare till växande Bravida

Drivs du av att ta ett stort ansvar i din arbetsroll och har en samarbetsförmåga utöver det vanliga? Vi söker nu en Serviceledare till Bravidas service management-team, där du med ett stort tekniskt intresse och erfarenhet får möjlighet att växa i en arbetsledande roll! Sök redan idag, då vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Serviceledare till vår kund Bravidas service management-team då deras organisation befinner sig i en expansiv fas. Bravida erbjuder sina kunder totallösningar för optimal förvaltning av samtliga typer av fastigheter. Bravidas organisation kännetecknas av en gedigen och bred kompetens som de erbjuder sina kunder, en stark gemenskap och stöd tillsammans med koller och en vilja att alltid utvecklas och växa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bravida.

Se filmen om Bravida nedan!

Arbetsuppgifter

Som Serviceledare kommer du att ha ett arbetsledande ansvar för en grupp som idag består av 5 drifttekniker som arbetar mot uppdrag som innefattar drift och underhåll av anläggningar så som produktionsanläggningar inkl. distributionssystem för fjärrvärme, fjärrkyla, värmepumpar, ånga till industrin samt fordonsgas. I denna roll kommer du ha helhetsansvaret gentemot Bravidas kunder för hur arbetet i uppdragen fortlöper och kontakt med kunder. Som serviceledare är du ansvarig för arbetsmiljö, ekonomi och administration kopplat till uppdragen.

Du kommer till exempel att:
 • Följa upp arbetet på uppdragen och driva arbetsprocesser framåt
 • Arbeta med arbetsmiljö, skyddsronder samt följa upp och utveckla arbetsmiljörutiner
 • Sköta löpande ekonomiska arbetsuppgifter och fakturering
 • Arbeta i en nära kontakt med kunder genom kundmöten och uppföljningar
I tjänsten ingår beredskap var 5:e vecka.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet som drifttekniker eller redan har en vana av en arbetsledande position och nu vill utvecklas ytterligare inom ett väl organiserat företag. Du får ett stort ansvar och frihet att planera din roll, med ett tydligt stöd och utbildningar för att ha rätt förutsättningar för att briljera i rollen.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning som drifttekniker, driftingenjör, energiingejör eller motsvarande. Alternativt har du några års praktisk erfarenhet från en liknande arbetsroll.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du

* Tidigare erfarenhet som drifttekniker eller liknande arbetsroll

Som person ser vi självklart att du har ett stort tekniskt intresse och har en nyfikenhet inom industri och anläggningar. Du är en fena på interna och externa samarbeten och har en naturlig förmåga att kommunicera och förmedla ditt budskap till andra. Vidare ser vi att du trivs med att ta ansvar och fatta egna beslut och ta initiativ för hur du ska driva arbetsprocesser framåt där du alltid anammar ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Individuell månadslön, enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Jennie Björk, eller hennes rekryteringsteam enligt kontaktuppgifter nedan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bravidas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida ger fastigheter liv dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.