Tysktalande säljadministratör sökes

Tysktalande säljadministratör sökes

Trivs du i en supportrelaterad roll där du får agera spindeln i nätet? Trivs du med stora kontaktytor där du får briljera med din organisatoriska ådra och ge service i världsklass? Här ges du möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa och arbeta med en produkt som är med och förbättrar behandlingen för cancersjuka. Varmt välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en tysktalande säljadministratör till Naslund Medical. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Naslund Medical.

Arbetsuppgifter

Naslund Medical grundades för 10 år sedan och har patent på en medicinteknisk produkt som används vid strålbehandling. Bolaget har en kraftig tillväxt, på kontoret i Huddinge är de idag 10 personer, och nu behöver de utöka sin säljstyrka med administrativ support när de ska fokusera på att växa på den tyska och amerikanska marknaden.

Som säljadministratör kommer du att:
 • Ge säljresurserna på kontoret i Huddinge, Tyskland och USA rätt förutsättningar att göra affärer genom att behandla marknadsinformation och kartlägga vilka sjukhus och läkare som kan bli potentiella kunder
 • Strukturera upp och organisera reseupplägg för säljarna så att de effektiviserar sina affärsresor och träffar rätt personer och beslutsfattare
 • Göra egen research som leder till nya potentiella kunder att besöka genom bl.a. mail, telefon och LinkedIn
 • Organisera utskick av varuprover, offerter och administration kopplat till detta
 • Vara kundsupport via mail och telefon och uppdatera CRM-systemet
 • Förbereda inför mässor som t.ex. ordna och packa ihop mässmaterial
Tjänsten passar dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa och arbeta med en högkvalitativ produkt som är med och räddar liv.

Vi söker dig som
 • Har 3-5 års arbetslivserfarenhet från en administrativ eller supporterande roll
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, tyska och engelska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du

* Har en relevant eftergymnasial utbildning

Att ha ordning och reda på information är grunden till ett effektivt säljarbete och därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad. Som person är du en riktig doer, gillar att lägga pussel och ta reda på rätt information. Du trivs med att arbeta på en lite mindre arbetsplats där alla hjälps åt men där du arbetar högst självständigt. Vi ser också att du behöver ha ett inre driv och ett proaktiv arbetssätt för att trivas i rollen och prestera.

Du erbjuds en roll där du har frihet under ansvar och arbetar nära säljteamet. Produkten som bolaget säljer är med och förbättrar vården för cancersjuka och detta är något du bidrar med varje dag. Man har långsiktiga kundrelationer och Naslund Medical är verksamma i en bransch med många prestigefyllda institutioner och sjukhus som kunder. Vidare har du flexibla arbetstider med ett härligt arbetsgäng i ett trevligt villaområde.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.
 • Placering: Huddinge
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Naslund Medical önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information besök: Gold Anchor