Driven och analytisk Operations Administrator-talang till expanderande teknikbolag

Driven och analytisk Operations Administrator-talang till expanderande teknikbolag

Är du en young professional och söker efter fantastiska karriärmöjligheter på ett företag mitt i Stockholm City? Funnel letar nu efter en Operations Administrator som ska hantera och administrera insamling av marknadsföringsdata för sina kunder. Här blir du en del av företagets Customer Success-team och får arbeta med mycket eget ansvar i en inspirerande miljö. Sök tjänsten och var med på en framgångsrik resa!

Information om uppdraget

Funnel är ett snabbt växande teknikbolag med kunder över hela världen. Funnels produkt är ett verktyg för att samla in och analysera data från olika typer av marknadsföring online. Med stöd för mer än 400 datakällor, bland andra olika annonskanaler såsom Google, Facebook och Twitter, är man ledande inom sin kategori.

Funnel utmanar marknaden för marknadsföringsanalys och är aktivt i kategorin Advertising Business Intelligence. Bland kunderna finns företag som NA-KD, Daniel Wellington, iZettle, FootWay, IcelandAir och Tele2.

Läs mer om deras framgångsrika expansionsresa i denna artikel i Dagens Industri: Funnel expanderar

Funnel har en vänlig och trivsam atmosfär och här värdesätts samarbete, motivation och ambition. Det här är ett bolag som ständigt utvecklas och där det finns ett starkt intresse för modern teknik.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Funnel.

Arbetsuppgifter

Som Operations Administrator arbetar du i Funnels Customer Success-team och ansvarar för nedladdning av data, utredning och kvalificering av nya datakällor samt kundsupport kring frågor om datainsamling. Datainsamlingen är en central del av produkten och det är helt avgörande för såväl Funnel som för företagets kunder att den fungerar väl.

Du kommer till exempel att:
 • Ladda ner data från olika datakällor
 • Ta emot och hantera förfrågningar från kunder om nya datakällor
 • Kommunicera med kunder och hjälpa dem med setup och felsökning kring deras datainsamling
 • Kommunicera med företag som utgör datakällor för Funnels kunder
 • Administration i interna system och Microsoft Excel
Tjänsten passar dig som nyligen tagit gymnasieexamen, är ivrig och drivs av att starta karriären hos ett företag som expanderar. Om du gillar att arbeta administrativt och har ett intresse för IT och marknadsföring är det här jobbet för dig.

Vi söker dig som
 • Har en analytisk förmåga
 • Har god datorvana
 • Har intresse för modern teknik
 • Talar och skriver engelska obehindrat
Som person är du noggrann, ansvarstagande och ihärdig. Du sätter stor vikt vid att de arbetsuppgifter du tar dig an genomförs och du håller hög kvalitet i det du gör. Vidare är du en person som ser lösningar istället för problem samt ser dig som självgående. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17. Flex tillämpas.
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Drottninggatan 89
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Funnels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Funnel är ett svenskt snabbväxande teknikbolag med en produkt som används för att analysera och utvärdera marknadsföring online. Funnel har kontor i Stockholm och Boston, och har kunder över hela världen. Läs mer om företaget på deras hemsida!