Driven medlemskoordinator till sns

Driven medlemskoordinator till sns

Är du noggrann, driven och serviceintriktad? Om du dessutom har erfarenhet av administration eller marknadsföring och vill utvecklas i en trivsam arbetsmiljö så har du hittat rätt. SNS sitter på bästa adress mitt i city och söker en medlemskoordinator för att kunna leverera ännu bättre service. Vi gör löpande urval så sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en driven Administratör till SNS.

SNS är Sveriges ledande mötesplats för forskare och beslutsfattare inom näringslivet, politiken och den offentliga sektorn. 280 företag, myndigheter och andra organisationer är medlemmar i SNS. SNS ordnar varje år ett hundratal events med sammanlagt omkring 6 000 deltagare och publicerar forskningsrapporter som får stort genomslag i press och digitala kanaler.

Nu söker SNS en driven medlemskoordinator som kommer ha ett stort ansvar för medlems- och användardatabasen. Här sitter du på bästa adress mitt i city, i solljusa lokaler tillsammans med 30 kollegor varav tre i ditt eget team.
SNS präglas av att de som jobbar där är nyfikna, engagerande och pålitliga. Så här beskriver SNS sina ledord:
 • Nyfikna: Vi som jobbar på SNS vill förstå och lära oss mer. Vi är nyfikna på våra medlemmar, intresserade av forskarnas arbete och bryr oss om varandra.
 • Engagerande: Vi som jobbar på SNS är övertygade om att möten mellan människor är viktiga för att ny kunskap ska skapas. En stor del av vårt arbete handlar om att engagera våra medlemmar.
 • Pålitliga: Vi som jobbar på SNS håller vad vi lovar. Vi är kunniga, förberedda, noggranna och hjälps åt.
Du blir en viktig del i arbetet med att vårda SNS medlemsrelationer och nå ut till nya målgrupper.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SNS.

Arbetsuppgifter

SNS kundsystem gör det möjligt för organisationen att locka rätt publik till sina events, vårda relationerna till medlemmarna och sprida resultaten från forskningsrapporterna. Som medlemskoordinator kommer du att:
 • Vara registeransvarig: Koordinera uppdatering, underhåll och utveckling av kundsystemet (CRM-system Microsoft Dynamics), inklusive samordning av IT-beställningar och kontakt med leverantör.
 • Administrera SNS medlemmar och medlemsrelationer och göra uppdateringar i systemet. Jobba med uppföljning och analys.
 • Delta i marknadsföringskampanjer för att nå ut till nya målgrupper.
 • Delta i genomförandet av och administrationen kring större events.
 • Hantera frågor från medlemmarna.
 • Sammanställa utskickslistor och fakturaunderlag för större events.
Tjänsten passar dig som både är intresserad av administration och system-/IT-relaterade uppgifter. Du gillar struktur och koordinering i de system du arbetar med. Du kommer att trivas extra bra om du också är nyfiken på samhällsfrågor.

Vi söker dig som
 • Är välorganiserad, uthållig och har erfarenhet av administrativt arbete, gärna i ett CRM-system
 • Är positiv och nyfiken på den digitala utvecklingen
 • Är en van användare av Office-paketet, i synnerhet excel
 • Har vana av att arbeta målmedvetet mot uppsatta deadlines.
Det är meriterande om du...
 • Har en YH-utbildning inom administration och/eller CRM
 • Har tidigare erfarenhet av CRM-systemet Microsoft Dynamics och marknadsföringsverktyget Apsis
För att lyckas och trivas här är du i början av din karriär. Vi ser gärna att du har ungefär ett års erfarenhet av att arbeta med administration och/eller marknadsföring. På SNS kommer du in i en roll där du kan växa på lång sikt.

Som person är du noggrann och tar stort ansvar för att dina uppgifter blir genomförda med gott resultat. Du är lösningsorienterad och tycker det är roligt att hitta smarta och effektiva sätt att lägga upp arbetet på. Det är viktigt att du både är självgående och bra på att samarbeta.

Övrig information
 • Start: Så fort som möjligt eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Jakobsbergsgatan 18, centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SNS:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SNS är en ideell organisation och Sveriges ledande mötesplats för samhällsintresserade personer inom näringsliv, politik, offentlig förvaltning och forskning. 280 av Sveriges främsta företag, myndigheter och organisationer är medlemmar i SNS. SNS uppdrag är att förmedla fakta, forskningsresultat och saklig analys för att öka kunskapen och fördjupa samhällsdebatten. Målet är att bidra till välgrundade beslut och lösningar på centrala samhällsproblem. SNS ger ut forskningsrapporter och anordnar seminarier, konferenser och andra events.