Driven konsult sökes inom Kommunikation och Säkerhet

Driven konsult sökes inom Kommunikation och Säkerhet

Har du erfarenhet av IT-säkerhet eller har arbetat inom försvarsmakten? Som konsult inom kommunikation och säkerhet kommer du att omges av ett team med mycket engagerade och drivna kollegor. I konsultrollen sätts kunden, teamet och leveransen i fokus där du ansvarar för din egen tid. Lokalerna på arbetsplatsen möjliggör även för helhetsåtaganden som du kan komma bli en del av. Pondra har högt i tak och strävar alltid efter att bli bättre än igår. Låter detta som något för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en konsult inom Kommunikation och säkerhet till vår kund.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Pondra.

Arbetsuppgifter

Vår kund arbetar med högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. De verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik.

Du kommer tillhöra ett team med teknikkonsulter som har mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Teamet kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa sina kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Du kommer utföra dina uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål. Kunderna är stora företag och organisationer.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet och kompetens inom något/några av följande områden; Försvarsmaktens ledningsstödsystem, sensor och radarteknik, sambandssystem, IT-säkerhet.
 • Är civil-, högskoleingenjör eller officer med teknisk kompetens
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har god förmåga att självständig leda och driva projekt samt kan planera och leda tekniska utredningar
Det är meriterande om du har något av följande kunskaper:
 • Erfarenhet av att utarbeta designdokument, kravspecifikationer, verksamhetsåtagande och kommersiella underlag inför upphandlingar
 • Kunskap inom försvarslogistik och underhåll.
 • Kunskap och erfarenhet om systemarbete och kravhantering av komplexa tekniska system.
 • Kunskap och erfarenhet av Verifiering och Validering
Som person är du en lagspelare och ser det som självklart att teamets framgång är större än din egen. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är drivande och har struktur på tillvaron. Du mycket noggrann och kvalitetsmedveten eftersom det krävs i din konsultroll. Du öppensinnad och nyfiken på nya angreppssätt på utmaningar. Vidare är det i konsultrollen viktigt att vara flexibel och snabbt kunna anpassa dig till både nya projekt och omständigheter.

Övrig information
 • Start: Augusti eller september
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Gärdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pondra erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Pondra verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik. Företaget har funnits sedan 1993. I februari 2018 så ändrades namnet från Generic Systems Sweden AB till Pondra AB som en del i förändringen av koncerntillhörighet.