Driven junior fullstackutvecklare till marknadsledande företag inom revision!

Driven junior fullstackutvecklare till marknadsledande företag inom revision!

Vi söker nu en hungrig utvecklare som vill utmana sig själv och bygga upp sin kompetens långsiktigt inom utveckling. Är du en person som brinner för utveckling och att skriva kod och är driven efter att lära dig nya tekniker? Då är detta tjänsten för dig! I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta varierat med både frontend- och backend-utveckling i ett dedikerat team. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en junior utvecklare för ett långsiktigt uppdrag. Vår kund är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder över hela Sverige. Deras vision är ett väl fungerande, hållbart näringsliv och samhälle som inger förtroende. Här är kunskap centralt och medarbetarnas kunskap, expertis och erfarenheter värderas högt.

I denna roll kommer du tillhöra ett blandat team som består av både utvecklare, systemvetare och projektledare. De jobbar varierat och brett inom företaget, där din närmsta chef kommer ge dig utrymme för att utvecklas och testa nya tekniker!

Du erbjuds
 • Arbete i ett dedikerat och kunskapsrikt team där utveckling är i fokus
 • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där intern karriär uppmuntras
 • Du kommer att få arbeta i en föränderlig miljö, eftersom vår kund som organisation strävar alltid efter förbättringar och uppdaterar kontinuerligt sitt arbetssätt, med fokus på att automatisering av effektiva processer
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior fullstackutvecklare kommer du få chans att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både frontend- och backend-utveckling. Detta inkluderar arbete med tekniker såsom JavaScript, HTML, CSS samt C#/.net och Angular.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
 • Att arbeta med både ny och befintlig kod med ett agilt arbetssätt
 • Dokumentation kopplat till processer och konfigurationer
 • Vara med och forma teamets arbetssätt och struktur för arbetet framöver
Vi söker dig som

För att trivas i denna roll tror vi att du har ett starkt driv och intresse för att lära dig nya tekniker och utveklas i din roll. Vi ser gärna att du har:
 • Någon tidigare erfarenhet av frontend-utveckling, exempelvis med JavaScript
 • Någon tidigare erfarenhet av backend-utveckling, exempelvis med C#/.net
 • Ett driv och intresse för ny teknik, kod och utveckling
 • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Det är även meriterande om du har kunskaper inom Jquery/Angular eller React.

Som person är du:
 • Självgående
 • Orädd
 • God samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid och mycket goda chanser till överrekrytering
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se