Driven junior elektronikingenjör till Syntronic!

Driven junior elektronikingenjör till Syntronic!

Syntronic växer så det knakar och nu söker de efter deras nya kollega med ett stort intresse för teknik och elektronikutveckling! Syntronic är ett globalt företag med ett av sina kontor i Stockholm och är experter på tjänster inom bland annat elektronik, elektromekanik och mjukvaruutveckling. Om ditt hjärta klappar lite extra för detta samt att du har en bakgrund som civil-eller högskoleingenjör så passa på att söka den här tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior elektronikingenjör till Syntronics Stockholmskontor i Kista. År 2018 nådde Syntronic över 1000 anställda och har idag kontor i 6 länder runt om i världen. Kontoret i Kista hittar du på den 30:e våningen i Victoria Tower med en storslagen utsikt över Stockholm. Om du är en person som lockas av goda utvecklingmöjligheter och en chans till att jobba i projekt utomlands är detta verkligen arbetsplatsen för dig! Rollen innebär också möjligheten att få jobba i ett sammansvetsat team som starkt tror på att hjälpa och dela kunskap med varandra.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior elektroingenjör kommer du arbeta med utmanande och spännande projekt och hitta nya tekniska lösningar åt Syntronics kunder. Du kommer även att få jobba med digitala och analoga konstruktioner inom exempelvis RF eller kraftelektronik. Du får chansen att jobba med många duktiga utvecklare och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Du kommer till exempel att:
 • Jobba med alla steg inom system- och hårdvarukonstruktion
 • Jobba med komponentval
 • Göra schemaritningar och simuleringar
Tjänsten passar dig som inte backar för spännande utmaningar och som har ett stort intresse för elektronikutveckling. Du ska dessutom ha cirka 1-2 års arbetslivserfarenhet från att ha jobbat i en liknande roll.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en examen som civil- eller högskoleingenjör inom elektro, teknisk fysik eller radiokonstruktion
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
 • Har ett stort intresse för eletronikutveckling
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om...

* Du suttit med egna hobbyprojekt

Som person är du driven, engagerad och kreativ. Du kan driva ditt arbete framåt självständigt men är också en lagspelare som tycker om att få, och dela med sig av, kunskap till kollegor. Du tycker om att lösa problem och har även en god kundkontakt.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Kista, Kumla, Linköping, Lund, Sandviken, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tinajin, Kuala Lumpur, Penang, Jakarta, Ottawa och Tokyo.