Driven junior controller till E-sport företaget G-loot!

Driven junior controller till E-sport företaget G-loot!

Är du i början av din karriär och vill jobba på ett internationellt företag där det uppmuntras att vara driven och orädd? Är du en person som aldrig ger dig förräns du är i mål? Då är detta tjänsten för dig! Här har du chansen att få arbeta som junior controller på G-loot, ett företag som ligger i framkant inom E-sport. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap där inredningen är präglat av gaming, för vem vill inte sitta i sköna gamingstolar med stora datorskärmar? G-loot är en internationell arbetsplats där teamwork är A och O, och för att uppnå detta så har de härliga Aw's, kontorstuneringar och möjligheten att gå och spela i deras gamingrum tillsammans! G-loot uppmuntrar de anställda att komma med ideér och att ta intiativ för att driva projekt som de verkligen brinner för.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och beräknas starta omgående.

Du erbjuds
  • En möjlighet att satsa på din karriär som controller
  • En innovativ arbetsplats där du får möjlighet att lära dig om gamingbranchen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll så kommer du att arbeta tätt med G-loots CFO. I första hand kommer arbetsuppgifterna innefatta allting inom redovising som löpande veckorapportering, månadsbokslut och årsbokslut. När man har lärt sig detta så går man in i en mer controller fokuserad roll där man exempelvis analyserar reslutat och prognosarbete. Det här är en ny roll vilket betyder att du kommer vara delaktig i utformandet av rollen. Som person ser vi att du är orädd, strategisk och flexibel.

Vi söker dig som
  • Har en kandidatexamen från en handelshögskola alternativt en masterutbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Har kunskap inom SQL
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då man kommer att använda dessa språken i arbetet
För denna tjänst så kommer vi att lägga stor vikt på hur du motiverar dig för tjänsten och att du visar på ett driv i din karriär. G-loot är redo att satsa på en person som visar att de har ambitionerna att utvecklas.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Birger Jarlsgatan, Stockholm
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och G-loots önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"ANYONE, ANYWHERE IN THE WORLD CAN COMPETE AND MAKE A LIVING OF ESPORTS"
G-Loot is a global online platform delivering competitive gaming experiences on both PC and Mobile. Their mission is to make esports available for all through our platform and brands. The platform is completely scalable, and can be connected with any competitive game.