Driven installatör till Antenn-Zon Gimgöl AB!

Driven installatör till Antenn-Zon Gimgöl AB!

Antenn-Zon Gimgöl AB söker dig som vill ta dig an rollen som installatör! Det du behöver är en vilja och en ambition att lyckas i rollen! I denna roll kommer du få möjlighet att bli expert på kabelinstallation och jobba med olika typer av projekt. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan du kommer få all nödvändig utbildning för att klara tjänsten på bästa sätt!

Information om uppdraget

Antenn-Zon växer och Academic Work söker nu för deras räkning en installatör. Hos Antenn-Zon kommer du att jobba i projektform med installation av olika typer av kabel hos en varierande kundbas. Du kommer ingå i ett arbetslag med härliga kollegor och installationerna sker på olika arbetsplatser runt om i Storstockholm. Allt arbete sker inomhus i torra miljöer. För att ge dig den bästa starten i din nya tjänst kommer du att gå bredvid en av dina kollegor tills du känner dig trygg i din nya roll. Du erbjuds ett arbete hos ett företag som lägger stor vikt vid att deras anställda ska trivas och ha det kul på jobbet.

Denna tjänst passar dig som är praktiskt lagd samt har ett driv och en vilja att lära dig nya saker. Ingen tidigare förkunskap krävs utan du kommer att få en gedigen upplärning på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Antenn-Zons önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som installatör kommer du arbeta med installation av kabel till t.ex. fiber, brandlarm och nätverk. Du kommer att ingå i ett arbetslag men i vissa projekt kan ensamarbete förekomma. Till arbetsplatsen förflyttar du dig i servicebil eller kommunalt. Arbetsdagen startas och avslutas oftast dock på kontoret i Årstadal, vilket ger dig möjlighet att träffa dina kollegor trots att ni jobbar i olika projekt. Du kommer att få jobba inom olika typer av projekt, med allt från skolor och andra offentliga aktörer till mindre kunder och lokaler.

Du kommer till exempel att jobba med:
  • Installation av Lan nät, Fiberoptik, ftth (fibertothehome) och brandlarm.
  • Förläggning av kanalisation och kabel.
  • Inkoppling och driftsättning.
Vi söker dig som
  • Är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse
  • Har en driv och en vilja att lära dig nya saker
  • Är flytande i svenska i tal och i skrift
Det ses som meriterande om du har B körkort

Som person är du en lagspelare då du kommer jobba nära din kollega i de flesta projekten. Du tycker om att lösa problem och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du förstår att du jobbar med service, och tycker därför att det är viktigt att vara serviceminded.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
  • Placering: Sjöviksbacken 24, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Antenn- Zon Gimgöls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se