Driven, energisk och resultatinriktad Telemarketing-säljare till Hantverksdata

Driven, energisk och resultatinriktad Telemarketing-säljare till Hantverksdata

Hantverksdata är bolaget som underlättar vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Nu söker de en säljare som kan stärka Hantverksdatas försäljning genom att rikta sig mot mindre och medelstora företag. Här premieras driv, energi och potential och du får gärna komma in och visa framfötterna även om du inte har massa erfarenhet personligheten och strävan att lyckas är viktigast! Sök rollen idag och starta en ny karriär!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Telemarketing-säljare till Hantverksdata.

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Affärsidén är att underlätta vardagen för hantverkare och företagare inom entreprenad genom att tillhandahålla en systemlösning som minskar administrationen och tillåter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

På Hantverksdata är de cirka 80 anställda och här kommer du till ett team om 6 personer där fokus ligger på mindre och medelstora bolag. Här kommer du få ta ett stort eget ansvar inom sälj och jobba för att fler mindre företag ska få en mer effektiv verksamhet med hjälp av Hantverksdatas molnbaserade system.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hantverksdata.

Arbetsuppgifter

Som Telemarketing-säljare kommer du få axla en ansvarsfull roll och arbeta med att sälja in och marknadsföra det effektiva och det, för mindre företag, skräddarsydda systemet Entré Office.

Du kommer till exempel att:
 • Via telefon bearbeta s.k. varma leads det vill säga kunder som redan informerats och visat intresse
 • Informera om produkten, sälja in dess fördelar och gå för avslut genom att erbjuda kunden en provmånad
 • Ibland hålla webb-demos för kunden och gå igenom produkten
 • Enklare administration i det interna systemet samt lägga beställning på såld vara så att den skickas ut till kund på direkten
Tjänsten passar dig som vill komma till ett företag där utvecklingsmöjligheter finns för den som visar framfötterna och där intern rörlighet uppmanas. För dig som intresserar dig för sälj och kundkontakt finns det många möjligheter på Hantverksdata som haft en stabilt ökande tillväxt under de senaste åren.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har tidigare erfarenhet från försäljning och kundkontakt, gärna via telefon
 • Är en van användare av mobiltelefon, dator, padda etc
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du har ett teknikintresse eftersom du säljer en molnbaserad produkt.

Som person är du resultatinriktad och besitter ett stort eget driv som gör att du kämpar hårt för att nå dina mål och har en glöd att fortsätta även om det går lite trögt ett tag. Vidare har du en glad och positiv attityd vilket gör dig till en omtyckt kollega som sprider energi och ställer upp om någon behöver hjälp. Vi lägger störst vikt vid de personliga egenskaperna!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse
 • Placering: Danderyd, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hantverksdatas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Dessutom expanderar de kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har Hantverksdata ca 3 500 kundföretag och ca 20 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdata har bolag i Sverige, Finland, Norge och Danmark och har totalt ca 80 anställda och över 40 års erfarenhet av entreprenad- och servicebranscherna! Hantverksdata uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds goda förmåner så som ett högt friskvårdsbidrag, 5 veckors semester, rikskuponger samt gemensamma konferensresor. Läs gärna om dem på Hantverksdata.se/Om-oss.