Driven Kvalitetsingenjör till internationell och bred roll!

Driven Kvalitetsingenjör till internationell och bred roll!

Vill du vara en del av ett företag på stark frammarsch och ta möjligheten att utveckla rollen som kvalitetsingenjör? Vi söker nu dig med en examen i industriell ekonomi eller elektroteknik och som har en grundläggande förståelse för mjukvara och systemutveckling. Har du dessutom några års erfarenhet av att arbeta med kvalitet i en kundnära och teknisk roll? Pricer utvecklar digitala prisskyltar till butiker och är världsledande inom sin nisch. Utvecklingsmöjligheterna på företaget är mycket goda och för rätt person finns mycket god möjlighet till anställning direkt hos Pricer.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Kvalitetsingenjör till Pricer. I rollen kommer du att arbeta inom Kvalitetsorganisationen med att kontinuerligt förbättra kvaliteten på Pricers produkter. Du kommer tillsammans med ansvarig chef på plats att forma rollen utifrån de behov ni ser i företaget och du kommer ansvara för att bygga upp rutiner och strukturer i rollen.

I den här rollen kommer du ha kontakt med flertalet intressenter, både internt och externt. Då Pricer agerar internationellt kommer det ingå resor utomlands i tjänsten, huvudsakligen inom Europa

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pricer. Uppdraget är tillsvidare och det kan på sikt finnas möjligheter att bli överrekryterad direkt till Pricer, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör kommer du ansvara för att förbättra kvaliteten på produkter, processer och arbetsmetoder. Du kommer främst ansvara för reklamationsprocessen och prioritera, koordinera och driva arbetet för att finna rotorsak samt åtgärder för att lösa desamma. Detta är en ny roll hos Pricer så det kommer finnas stora möjligheter att tillsammans med Pricer utforma den!

Du kommer till exempel att:
 • Hantera returer från kunder & analysera reklamationer. Du kommer behöva driva och koordinera arbetet för att effektivt finna en lösning. Arbetet kommer ofta ske i samarbete med R&D och/eller Produktionsteamet.
 • Samla in och analysera fältstatistik med syfte att på faktabaserad grund prioritera rätt kvalitetsförbättrande åtgärder, samt vara pådrivande i förbättringsarbeten
 • Stötta övriga organisationen i det förebyggande kvalitetsarbetet.
Rollen passar dig som växer i en roll utan satta ramar, där du är initiativtagande och jobbar strukturerat. Du behöver dessutom ha ett tekniskt intresse och god förståelse för elektroteknik och verksamheter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning inom elektronikområdet eller industriell ekonomi, med lämplig teknisk inriktning. Du behöver även ha en grundläggande förståelse för mjukvara och systemutveckling. Du ska även ha jobbat i en roll med många kontaktytor både internt och extern tidigare.
 • Har en kandidatexamen Industriell Ekonomi med teknisk inriktning mot elektroteknik eller en ingenjörsutbildning inom elektroteknik
 • Har grundläggande teknisk förståelse och intresse, då du kommer få hantera ärenden som är kopplade till både mjukvara och hårdvara
 • Har minst ett, gärna flera, års arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet via studier eller arbete från kvalitetsområdet
 • Är flytande i engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har en Masterexamen inom relevant område
 • Har kunskaper i franska och svenska
Som person är du pådrivande och orädd, du är serviceminded och har en god samarbetsförmåga. Detta då du kommer vara ansvarig för att driva och koordinera olika ärenden både internt och extern. Du känner dig trygg socialt och kan hantera en mängd olika typer av människor. Vidare har du en god problemlösningsförmåga och är ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pricers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som heltidkonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pricer grundades i Sverige 1991 och är världsledande på digitala lösningar på hyllkanten som både ökar butikers produktivitet och förhöjer köpupplevelsen. Pricers plattform baserad på infraröd teknik är snabb, robust, skalbar och går att koppla till digitala applikationer. Hittills har de sålt fler än 165 miljoner elektroniska hyllkantsetiketter till 16000 butiker i 50 länder.