Driven Content manager sökes till välkänd medlemsorganisation!

Driven Content manager sökes till välkänd medlemsorganisation!

En av Svenskt näringslivs största medlemsorganisationer söker en driven och initiativtagande Content manager! I rollen ansvarar du för webb, nyhetsbrev och sociala kanaler samtidigt som du sitter i helt nyrenoverade lokaler på Östermalm. Drivs du av att skapa ett engagerande innehåll och vill arbeta för att ständigt förbättra genomslaget? Fortsätt läsa för att få reda på mer om den utvecklande och ansvarstagande rollen som Content manager!

Information om uppdraget

Arbetsplatsen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder. I rollen som content manager får du möjlighet att ansvara för organisationens olika webbplatser! Genom att arbeta både strategiskt och operativt kommer du säkerställa vidareutveckling och underhåll av dessa. Detta görs i samverkan med organisationens IT-stab gentemot dess digitala samarbetspartners. Arbetet sker datadrivet, vilket innebär att du måste ha vana att ständigt vilja utvärdera och förbättra genomslaget i alla kanaler. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och att du är bekväm att ta en projektledande roll. Organisationen arbetar även aktivt med samarbeten och i rollen ingår det att ha nära kontakt med många medarbetare, experter och chefer, både nationellt och lokalt. Du ingår i kommunikationsenheten, som består av sex personer och rapporterar till kommunikationschefen.

Du erbjuds
 • Möjligheten till personlig och proffessionell utveckling där det finns utrymme för stort självständigt arbete.
 • En roll där du får möjlighet att skapa content och driva arbetet framåt
 • Flexibelt arbete där förtroendearbetstid tillämpas.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta både strategiskt och operativt med att kravställa vidareutveckling och underhåll av organisationens olika webbplatser
 • Ansvara för organisationens olika webbplatser
 • Planera, skapa och marknadsföra engagerande innehåll via organisationens sociala kanaler
 • Producera material till organisationens nyhetsbrev
Vi söker dig som

Som content manager kommer man arbeta i en bred roll och ha flera olika ansvarsområden. Vi söker dig som:
 • Har högskoleutbildning inom kommunikation, samhällsvetenskap eller arbetslivserfarenhet som är att betrakta som likvärdig.
 • Har erfarenhet av att jobba som webbredaktör/content manager.
 • Har vana vid att agera redaktör och producent för nyhetsbrev.
 • Besitter grundläggande kunskaper i CMS och Wordpress
 • Erfarenhet av att arbeta strukturerat som kravställare mot leverantörer inom ramen för agilt arbetssätt och agila verktyg (t ex Jira) är meriterande.
Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande
 • Orädd
Övrig information
 • Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Tjänsten är placerad vid vårt nyrenoverade kontor på Östermalm i Stockholm. Vi tillämpar en distansarbetespolicy som innebär att du i överenskommelse med chef har möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se