Driftledare på deltid sökes till Lassila & Tikanoja

Driftledare på deltid sökes till Lassila & Tikanoja

Är du student och vill ha ett spännande deltidsarbete med utmanande arbetsuppgifter och självständigt arbete? Vill du också använda dina goda system- och datorvanor för att bidra till ett smidigt fungerande fastighetsdrift? Om du dessutom trivs att jobba med mycket kontakter med människor, kan detta jobb vara något för dig. Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Driftledare på deltid till Lassila & Tikanoja (L&T). Du kommer att stötta upp extra under helger men även under kvällar på vardagar.

Lassila & Tikanoja FM (L&T FM AB) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Deras arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. L&Ts kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. De driftar även stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus samt 3 sjukhus i Östergötland.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos L&T. Uppdraget kommer att vara på deltid och uppdraget kommer att löpa tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som driftledare kommer du att arbeta på L&T:s driftcentral som är bemannad 24/7. Driftcentralen ligger i deras operativa kontor i Årsta. Du kommer att tjänstgöra helger och kvällstid vardagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar att:
 • Övervaka olika uppkopplade system och enheter
 • Ta emot felanmälningar och ärenden
 • Självständig bedöma varje ärendes prioriteringsbehov och koordinera ärenden utifrån detta till lämpliga interna och externa mottagare, till exempel till fastighetsteknikerna som jobbar ute på fältet
 • Eskalera ärenden vid behov samt rapportera uppdragsspecifika händelser enligt instruktioner
 • Agera enligt skriftliga kommersiella åtaganden (kontrakt och övriga kundförpliktelser)
 • Säkerställa nödvändig avlämning av pågående ärenden till avbytande kollegor
 • Bedriva arbetet enligt företagets verksamhetssystem
 • Utföra övriga uppgifter som förväntas ingå i befattningen på ett professionellt sätt
 • Löpande rapportering av arbetet sker till arbetsledaren
Vi söker dig som
 • Studerar idag minst 50% på universitet eller högskola
 • Besitter erfarenheter från teknisk drift och/eller övervakning
 • Har god datorvana och kan hantera Office-programmen såsom Excel, Word och Power Point
 • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du självgående och noggrann med god simultankapacitet och stresstålighet. Du är en handlingskraftig person som omgående skaffar dig en överblick över komplexa situationer och kan fatta både snabba, genomtänkta och ibland obekväma beslut utifrån givna prioriteringar. Du behöver vara flexibel eftersom förutsättningarna och prioriteringarna av olika ärenden kan ändras snabbt. Du har ett stort säkerhetstänk och ett visst tekniskt kunnande samt är van vid att arbeta med systemstöd.

Att prova nya arbetssätt, vara en utmanare och hitta lösningar lockar dig. Du är affärsmässig och ser tydligt hur dina beslut påverkar ekonomin och produktiviteten. Då befattningen har stort fokus på service till medarbetare och kunder är det av yttersta vikt att du är professionell, prestigelös, serviceinriktad och beredd att hugga i där det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Årsta
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med kunder förlänger L&T fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. L&T hjälper sina kunder att fokusera på sina kärnverksamheter och spara miljön. Tillsammans skapar de välfärd och arbetsplatser.